player-img

JUCATOR

Arthur Theate

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Belgia
VÂRSTĂ
24
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.85
ECHIPĂ
Rennes
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Arthur Theate

Arthur Theate este un fotbalist belgian născut pe 8 aprilie 2001 în Dinant, Belgia. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central și pentru potențialul său de a deveni unul dintre cei mai buni fundași din Belgia.

Theate și-a început cariera la clubul belgian Standard Liège, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Ulterior, a fost remarcat de cluburile de top din Belgia și a fost transferat la clubul belgian Zulte Waregem în 2020.

Cu Zulte Waregem, Theate și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai promițători tineri fundași centrali din Belgia. Abilitățile sale defensive solide, precum și capacitatea sa de a distribui mingea, l-au făcut un jucător de bază pentru echipa sa.

Theate este urmărit cu atenție de cluburile de top din Europa pentru a vedea cum își va dezvolta cariera și pentru a vedea dacă va putea să-și aducă contribuția la echipa națională belgiană în viitor.

Acești jucători reprezintă o parte importantă din fotbalul belgian și sunt apreciați pentru calitățile lor ca fundași profesioniști. Evoluția lor continuă să fie monitorizată cu atenție de fani și de observatorii din lumea fotbalului.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11