player-img

JUCATOR

Ardon Jashari

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Elveția
VÂRSTĂ
21
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.81
ECHIPĂ
Lucerna
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Ardon Jashari

Ardon Jashari, născut pe 30 iulie 2002, este un mijlocaș elvețian talentat care evoluează pentru FC Luzern în Superliga Elvețiană. Jashari și-a început cariera în academia de tineret a clubului, unde a arătat de timpuriu un talent remarcabil și o bună înțelegere a jocului. În 2020, la vârsta de 18 ani, a debutat pentru prima echipă a lui Luzern, impresionând prin tehnica sa și capacitatea de a controla mijlocul terenului.

Jashari este cunoscut pentru viziunea sa excelentă de joc, pasele precise și abilitatea de a dicta ritmul meciului. Este un mijlocaș complet, capabil să contribuie atât defensiv, cât și ofensiv. Calitățile sale includ un control bun al balonului, capacitatea de a recupera mingea și de a crea oportunități pentru colegii săi de echipă. Aceste aptitudini l-au transformat într-un jucător esențial pentru echipa sa, iar performanțele constante l-au făcut remarcat în liga elvețiană.

La nivel internațional, Jashari a fost convocat la diverse selecționate de tineret ale Elveției, unde a continuat să impresioneze prin evoluțiile sale. Este considerat unul dintre cei mai promițători tineri mijlocași din Elveția și mulți specialiști cred că are potențialul de a deveni un jucător cheie pentru echipa națională de seniori în viitorul apropiat.

Determinarea și etica sa de muncă sunt caracteristici esențiale care îl ajută să progreseze constant. Cu un talent natural și o dorință puternică de a se perfecționa, Ardon Jashari are toate ingredientele necesare pentru a avea o carieră de succes în fotbalul european. Evoluțiile sale promițătoare îl fac un jucător de urmărit în anii ce vin, cu perspectiva de a face față cu brio celor mai mari provocări din fotbalul internațional.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12