player-img

JUCATOR

Antonio Rüdiger

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Real Madrid
PICIOR
DREPT


banner

Despre Antonio Rüdiger

Antonio Rüdiger, născut pe 3 martie 1993 în Berlin, Germania, este un fundaș central de top, cunoscut pentru agresivitatea sa pe teren, viteza și capacitatea de a intercepta mingi dificile. A început să joace fotbal la VfB Stuttgart, unde a progresat prin academiile de tineret ale clubului și și-a făcut debutul la echipa mare în 2012.

Rüdiger a atras atenția prin performanțele sale solide și consistența în apărare, ceea ce a dus la transferul său la AS Roma în 2015. La Roma, și-a rafinat și mai mult abilitățile, devenind unul dintre cei mai apreciați fundași din Serie A. Performanțele sale de la Roma au dus la un transfer important la Chelsea FC în 2017.

La Chelsea, Rüdiger a continuat să se dezvolte și să exceleze. A fost un jucător esențial pentru echipă în apărare, contribuind la succesul clubului în competiții majore. Rüdiger a câștigat Liga Campionilor UEFA, FA Cup și Europa League, fiind un jucător cheie în echipa care a atins aceste succese. Agresivitatea sa controlată, abilitatea de a juca cu mingea la picior și capacitatea de a citi jocul îl fac unul dintre cei mai buni fundași din lume.

Pe plan internațional, Antonio Rüdiger și-a făcut debutul pentru echipa națională a Germaniei în 2014. A participat la Campionatul Mondial și la Campionatul European, fiind un component de bază al defensivei germane. Prezența sa fizică și experiența acumulată în competițiile de top îl fac un lider pe teren și un model pentru tinerii jucători.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12