player-img

JUCATOR

Antonín Barák

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Cehia
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Fiorentina
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Antonín Barák

Antonín Barák este un fotbalist ceh în vârstă de 26 de ani, născut pe 3 decembrie 1994 în Praha, Cehia. El evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, viziunea sa de joc și pentru capacitatea sa de a marca goluri.

Barák și-a început cariera la clubul ceh Slavia Praga, unde și-a petrecut primele etape ale carierei sale și și-a demonstrat talentul în mijlocul terenului. Performanțele sale impresionante l-au propulsat rapid în echipa de seniori a lui Slavia Praga, unde a devenit un jucător de bază.

În 2017, Barák a fost transferat la clubul italian Udinese, unde și-a continuat evoluția. Aici, el a avut oportunitatea de a juca în Serie A și de a concura la cel mai înalt nivel european. Barák este apreciat pentru creativitatea sa în atac, pentru abilitatea sa de a pătrunde în apărarea adversă și pentru calitățile sale de marcator.

El este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Cehiei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași ofensivi din Cehia și este urmărit cu atenție de către antrenorii și observatorii de talente din întreaga lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11