player-img

JUCATOR

Ante Budimir

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Croația
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Osasuna
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Ante Budimir

Ante Budimir este un fotbalist croat născut pe 22 iulie 1991 în Zenica, Bosnia și Herțegovina. El evoluează pe postul de atacant și este cunoscut pentru instinctul său în fața porții, pentru abilitățile sale în finalizare și pentru capacitatea sa de a lucra în echipă.

Budimir și-a început cariera la cluburile croate Dinamo Zagreb și Inter Zaprešić și și-a consolidat reputația ca un marcator prolific în ligile interne. În 2016, s-a transferat la clubul italienesc Crotone, unde și-a continuat evoluția și și-a demonstrat calitățile.

Performanțele sale impresionante l-au adus în atenția altor cluburi din Italia, iar în 2020, s-a alăturat clubului spaniol CA Osasuna în La Liga. Aici, Budimir și-a continuat să marcheze goluri și să contribuie la succesul echipei.

Este apreciat pentru abilitățile sale în jocul în careu, pentru instinctul său în fața porții și pentru modul său inteligent de a se poziționa în teren. De asemenea, el a reprezentat echipa națională a Croației la nivel internațional, având prezențe și contribuții la diverse competiții.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12