player-img

JUCATOR

Andreas Weimann

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Austria
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.79
ECHIPĂ
West Bromwich Albion
PICIOR
DREPT


banner

Despre Andreas Weimann

Andreas Weimann este un fotbalist austriac născut pe 5 august 1991 în Viena, Austria. El evoluează pe postul de atacant și este cunoscut pentru viteză, agilitate și pentru capacitatea sa de a marca goluri.

Weimann și-a început cariera la cluburile de juniori din Austria, iar apoi a evoluat la echipa de tineret a lui Rapid Viena. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a fost promovat la echipa principală a clubului.

Cu Rapid Viena, Weimann a reușit să-și facă loc în echipa principală și să-și arate calitățile ca atacant. Abilitățile sale de dribling, viteza sa și instinctul său pentru gol l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

Weimann a evoluat apoi la cluburi precum Aston Villa și Derby County în Anglia, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația ca un atacant talentat și versatil. Aici a avut o serie de prezențe în ligile engleze și a marcat numeroase goluri pentru echipele sale.

Este, de asemenea, un membru important al echipei naționale a Austriei, având mai multe prezențe și contribuții la acest nivel. Este considerat unul dintre cei mai buni atacanți din Austria și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Europa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11