player-img

JUCATOR

Andreas Christensen

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Danemarc..
Danemarca
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Fundaș c..
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.87
ECHIPĂ
Barcelon..
Barcelona
PICIOR
DREPT


Despre Andreas Christensen

Andreas Christensen este un fotbalist danez născut pe 10 aprilie 1996, cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central și pentru inteligența sa în teren. El și-a început cariera în fotbal la nivel de juniori în cluburile din Danemarca, evidențiindu-se rapid prin performanțele sale.

Christensen și-a făcut debutul la nivel de seniori la clubul danez Brøndby IF, unde a impresionat cu jocul său solid și maturitatea sa în teren. Performanțele sale remarcabile l-au adus în atenția clubului englez Chelsea, unde a semnat în 2012.

La Chelsea, Christensen și-a continuat evoluția și a devenit unul dintre cei mai promițători fundași centrali din Europa. El este apreciat pentru tehnica sa excelentă, abilitățile sale în interceptarea mingii și pentru capacitatea sa de a construi jocul de la spate.

Pe plan internațional, Andreas Christensen a fost un element stabil în echipa națională a Danemarcei. El a contribuit la multiple campanii la Campionatul Mondial FIFA și la Campionatul European, fiind unul dintre stalpii apărării echipei daneze.

Christensen este considerat unul dintre cei mai talentați fundași centrali din Europa și este adesea menționat ca unul dintre jucătorii cu un viitor strălucit în fotbalul mondial.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+114.64
Câștigate
52
Pierdute
22
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+67.7
Câștigate
18
Pierdute
8