player-img

JUCATOR

Endre Botka

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Ungaria
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Fundaș dreapta
ÎNĂLȚIME
1.78
ECHIPĂ
Ferencvaros
PICIOR
DREPT


banner

Despre Endre Botka

Endre Botka este un fotbalist maghiar născut pe 25 august 1994, în Budapesta, Ungaria. Joacă pe postul de fundaș dreapta și este cunoscut pentru constanța sa defensivă, viteza și capacitatea de a contribui și la fazele ofensive ale echipei. Botka și-a început cariera la academia de tineret a clubului Honvéd Budapesta, unde a debutat la echipa de seniori în 2013.

La Honvéd, Botka a evoluat rapid și a devenit un jucător de bază în defensiva echipei. Performanțele sale solide au atras atenția altor cluburi, iar în 2017 s-a transferat la Ferencváros, unul dintre cele mai titrate cluburi din Ungaria. La Ferencváros, Botka a continuat să impresioneze, contribuind la multiple titluri de campion în NB I și la performanțele echipei în competițiile europene.

Pe lângă abilitățile sale defensive, Botka este cunoscut și pentru implicarea sa în faza ofensivă, fiind capabil să urce pe flanc și să ofere centrări precise pentru atacanți. Cu o combinație de viteză și tehnică, el este un fundaș dreapta modern, capabil să îndeplinească diverse roluri pe teren.

Pe plan internațional, Endre Botka a debutat pentru echipa națională a Ungariei în 2016. De atunci, a devenit un jucător important pentru naționala maghiară, participând la campaniile de calificare pentru turneele internaționale și jucând în competiții de top precum Campionatul European. Cu o atitudine profesionistă și o dorință constantă de a se perfecționa, Botka este considerat un pilon al defensivei atât la nivel de club, cât și la echipa națională, având un rol esențial în succesul ambelor echipe.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11