player-img

JUCATOR

Amir Abrashi

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Abania
VÂRSTĂ
34
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.72
ECHIPĂ
Grasshopper Zurich
PICIOR
DREPT


banner

Despre Amir Abrashi

Amir Abrashi este un fotbalist albanez născut pe 27 martie 1990, în Bischofszell, Elveția. Joacă pe poziția de mijlocaș defensiv și este cunoscut pentru stilul său energic și combativ pe teren. Abrashi și-a început cariera profesională la Grasshopper Club Zürich, unul dintre cele mai de succes cluburi elvețiene, unde a debutat în 2009. A devenit rapid un jucător esențial pentru echipă, contribuind la câștigarea Cupei Elveției în 2013.

În 2015, Abrashi a semnat cu SC Freiburg din Germania, echipă cu care a reușit promovarea în Bundesliga. A devenit un jucător de bază al echipei, cunoscut pentru determinarea sa și abilitățile defensive. În ciuda unor accidentări care l-au ținut pe margine pentru perioade semnificative, Abrashi a demonstrat o reziliență remarcabilă, revenind mereu cu aceeași dorință de a lupta pentru echipa sa.

Pe plan internațional, Abrashi reprezintă echipa națională a Albaniei, pentru care a debutat în 2013. A fost parte a lotului Albaniei la Euro 2016, prima participare a țării la un turneu final european. Performanțele sale pe teren i-au câștigat respectul și aprecierea fanilor și colegilor de echipă. Cu o carieră marcată de angajament și profesionalism, Amir Abrashi rămâne un exemplu de dedicare și pasiune pentru fotbal.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11