player-img

JUCATOR

Álvaro Morata

logo competition
Powered By:
Unibet
flag
ȚARĂ
Spania
Spania
VÂRSTĂ
31
POZIȚIE
Atacant
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Atletico..
Atletico Madrid
PICIOR
DREPT


Despre Álvaro Morata

Álvaro Morata Martín este un fotbalist spaniol în vârstă de 29 de ani, născut pe 23 octombrie 1992 în Madrid, Spania. El evoluează pe postul de atacant și este cunoscut pentru abilitățile sale de marcare a golurilor, pentru înălțimea sa și pentru capacitatea sa de a juca atât ca vârf, cât și ca atacant de sprijin.

Morata și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Real Madrid, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2010. În timpul carierei sale, el a jucat pentru mai multe cluburi de top din Europa, inclusiv pentru Juventus, Chelsea și Atlético Madrid, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația de jucător de top.

El este cunoscut pentru mobilitatea sa în teren, pentru capacitatea sa de a marca goluri cu capul și pentru abilitățile sale tehnice în fața porții. Morata este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale, inclusiv la Campionatul Mondial și la Campionatul European. Este admirat pentru experiența sa în fotbalul de top și pentru dedicarea sa față de echipa sa.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Tudor Cosma
+45.76
Câștigate
32
Pierdute
16
3
Caramavrov
+24.04
Câștigate
12
Pierdute
6