player-img

JUCATOR

Altay Bayindir

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Turcia
VÂRSTĂ
26
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.98
ECHIPĂ
Manchester United
PICIOR
DREPT


banner

Despre Altay Bayindir

Altay Bayındır, născut pe 14 aprilie 1998 în Bursa, Turcia, este un portar talentat care joacă pentru Manchester United în Premier League și pentru echipa națională a Turciei. Bayındır și-a început cariera la echipa de tineret a lui Bursaspor înainte de a se transfera la MKE Ankaragücü, unde a debutat la nivel profesionist în 2016. Performanțele sale impresionante la Ankaragücü i-au adus un transfer la Fenerbahçe în 2019, unul dintre cele mai mari cluburi din Turcia.

La Fenerbahçe, Altay Bayındır a devenit rapid titular, impresionând prin reflexele sale rapide, abilitățile în jocul aerian și capacitatea de a organiza apărarea din fața sa. Este cunoscut pentru calmul său sub presiune și pentru abilitatea de a face intervenții salvatoare în momente cruciale ale meciurilor. Bayındır are, de asemenea, o prezență fizică impunătoare, ceea ce îi permite să domine suprafața de pedeapsă și să fie eficient în fața adversarilor.

În 2023, Bayındır a făcut pasul către Premier League, semnând cu Manchester United, unde își continuă cariera la un nivel înalt. Transferul său la un club de renume mondial reflectă progresul său constant și potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni portari din Europa.

La nivel internațional, Altay Bayındır a debutat pentru echipa națională a Turciei în 2021 și a fost inclus în lotul echipei pentru diverse competiții internaționale. Este văzut ca succesorul natural al legendarului portar turc Rüştü Reçber și are potențialul de a deveni un pilon al echipei naționale pentru mulți ani de acum înainte.

Cu determinarea și etica sa de muncă, Altay Bayındır continuă să își îmbunătățească abilitățile și să își consolideze reputația de portar de clasă mondială. Progresul său în carieră este urmărit cu interes atât de fanii cluburilor sale, cât și de susținătorii echipei naționale a Turciei, fiind considerat un jucător esențial pentru viitorul fotbalului turc.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11