player-img

JUCATOR

Alex Remiro

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
29
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.91
ECHIPĂ
Real Sociedad
PICIOR
DREPT


banner

Despre Alex Remiro

Alex Remiro este un fotbalist spaniol născut pe 24 aprilie 1995, care joacă pe postul de portar. Este cunoscut pentru reflexele sale rapide, abilitățile sale în jocul aerian și pentru capacitatea sa de a face intervenții salvatoare în poartă.

Remiro și-a început cariera la echipa de tineret a lui Athletic Bilbao, unde și-a demonstrat calitățile remarcabile. A avansat rapid în rândurile clubului și a fost promovat în echipa de seniori, unde a devenit unul dintre cei mai buni portari din La Liga.

Performanțele sale constante l-au propulsat în atenția altor cluburi din Spania, iar transferul său la Real Sociedad în 2019 a consolidat statutul său ca unul dintre cei mai talentați portari din țară. La Sociedad, Remiro și-a continuat evoluția și a devenit o prezență stabilă în echipa de bază.

Cu o carieră în continuă ascensiune și un palmares impresionant, Alex Remiro este văzut ca unul dintre cei mai buni portari din Spania și are potențialul de a continua să strălucească la cel mai înalt nivel al fotbalului european.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11