player-img

JUCATOR

Alex Meret

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Italia
VÂRSTĂ
27
POZIȚIE
Portar
ÎNĂLȚIME
1.90
ECHIPĂ
Napoli
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Alex Meret

Alex Meret, născut pe 22 martie 1997 în Udine, Italia, este considerat unul dintre cei mai talentați portari din generația sa. A început să joace fotbal în academia de tineret a lui Udinese, înainte de a fi cumpărat de Napoli în 2018, unde a avut parte de o competiție intensă pentru poziția de titular.

Deși cariera sa la Napoli a fost marcată de fluctuații în ceea ce privește titularizarea, datorită concurenței și a accidentărilor, Meret a arătat momente de brilianță care subliniază potențialul său. Este apreciat pentru agilitatea sa extraordinară, jocul aerian solid și reflexele rapide, care îl fac extrem de eficient în fața atacurilor adverse.

Meret a avut, de asemenea, participări la echipele naționale de tineret ale Italiei și a fost convocat la echipa națională majoră, unde este văzut ca un posibil succesor pe termen lung pentru Donnarumma. Cu Napoli, a contribuit la câștigarea Cupei Italiei în sezonul 2019-2020, consolidându-și reputația de portar de încredere.

Stilul său de joc combină tehnicitatea tradițională italiană cu o abordare modernă, fiind capabil să joace și cu picioarele, ceea ce îl face valoros în schema tactică a oricărei echipe care pune accent pe posesia balonului. Cu un parcurs impresionant la nivel de club și încă multe de oferit, viitorul lui Meret în fotbal pare promițător.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11