player-img

JUCATOR

Álex Baena

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
22
POZIȚIE
Mijlocaș central ofensiv
ÎNĂLȚIME
1.74
ECHIPĂ
Villarreal
PICIOR
DREPT


banner

Despre Álex Baena

Álex Baena López este un fotbalist spaniol în vârstă de 21 de ani, născut pe 6 aprilie 2000 în Granada, Spania. El evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv sau atacant și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice, pentru viteza sa și pentru capacitatea sa de a crea oportunități de gol pentru echipa sa.

Baena și-a început cariera la tineretul clubului spaniol Villarreal, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2019. În 2021, el a fost împrumutat la clubul spaniol Girona, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația de jucător de top. Performanțele sale bune l-au propulsat rapid în primul unsprezece al echipei și l-au transformat într-unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din La Liga.

Baena este apreciat pentru abilitățile sale de dribling, pentru capacitatea sa de a trece de adversari și pentru instinctul său de gol. El este considerat unul dintre cei mai talentați atacanți tineri din Spania și este urmărit cu atenție de către cluburile de top din întreaga Europă.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11