player-img

JUCATOR

Aleksandar Pavlovic

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Germania
VÂRSTĂ
20
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.88
ECHIPĂ
Bayern Munchen
PICIOR
AMBELE


banner

Despre Aleksandar Pavlovic

Aleksandar Pavlović este un fotbalist sârb născut pe 19 ianuarie 2000. Joacă pe postul de fundaș central și este cunoscut pentru abilitățile sale defensive, înălțimea sa impunătoare și capacitatea de a contribui la fazele de atac prin lovituri de cap puternice. Pavlović și-a început cariera la academia de tineret a clubului FK Partizan, unul dintre cele mai prestigioase cluburi din Serbia, unde a demonstrat un potențial remarcabil încă de la o vârstă fragedă.

Pavlović a debutat pentru echipa de seniori a lui Partizan în sezonul 2018-2019, impresionând prin maturitatea și siguranța sa defensivă. Evoluțiile sale constante i-au adus rapid recunoașterea ca fiind unul dintre cei mai promițători tineri fundași din fotbalul sârb. În 2020, a făcut pasul spre fotbalul internațional, semnând cu echipa AS Monaco din Ligue 1. La Monaco, Pavlović a continuat să evolueze, adaptându-se la cerințele unui campionat de top și dezvoltându-se ca jucător.

Cu o statură impunătoare și o prezență fizică dominantă, Pavlović este un fundaș central capabil să câștige dueluri aeriene și să intercepteze pase periculoase. De asemenea, este cunoscut pentru calmul său sub presiune și capacitatea de a face tranziții rapide între apărare și atac, ceea ce îl face un jucător valoros în ambele faze ale jocului.

Pe plan internațional, Aleksandar Pavlović a reprezentat Serbia la diverse categorii de vârstă și a debutat pentru echipa națională de seniori. Performanțele sale la nivel de tineret i-au adus convocări la echipa națională, unde a început să-și facă simțită prezența. Cu o carieră în plină ascensiune și o dorință constantă de a se perfecționa, Pavlović este văzut ca un viitor lider al defensivei pentru echipa națională a Serbiei.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12