player-img

JUCATOR

Alejandro Grimaldo

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Spania
VÂRSTĂ
28
POZIȚIE
Fundaș Stânga
ÎNĂLȚIME
1.71
ECHIPĂ
Bayer Leverkusen
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Alejandro Grimaldo

Alejandro Grimaldo García, cunoscut sub numele de Alejandro Grimaldo, este un fotbalist spaniol în vârstă de 26 de ani, născut pe 20 septembrie 1995 în Valdemoro, Spania. El evoluează pe postul de fundaș stânga și este cunoscut pentru viteza sa, pentru abilitățile sale tehnice și pentru capacitatea sa de a contribui la atacurile echipei.

Grimaldo și-a început cariera la tineretul clubului spaniol FC Barcelona, unde și-a făcut debutul în echipa de seniori în 2015. Performanțele sale bune l-au propulsat rapid în primul unsprezece al echipei și l-au transformat într-unul dintre cei mai promițători fundași stânga din La Liga.

În 2016, Grimaldo a fost transferat la clubul portughez Benfica, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația de jucător de top. El este apreciat pentru abilitățile sale defensive, pentru capacitatea sa de a recupera mingea și pentru modul său inteligent de a aborda duelurile cu atacanții adversari.

Grimaldo este, de asemenea, un membru al echipei naționale a Spaniei, având prezențe și contribuții la diverse competiții internaționale. Este considerat unul dintre cei mai buni fundași stânga din Spania și este urmărit cu atenție de către cluburile de top din Europa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11