player-img

JUCATOR

Ahmetcan Kaplan

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Turcia
VÂRSTĂ
21
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Ajax
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Ahmetcan Kaplan

Ahmetcan Kaplan, născut pe 16 ianuarie 2003 în Trabzon, Turcia, este un fundaș central talentat care joacă pentru Ajax în Eredivisie și pentru echipa națională de tineret a Turciei. Kaplan și-a început cariera în academia de tineret a lui Trabzonspor, unul dintre cele mai importante cluburi din Turcia, unde a arătat rapid calități defensive remarcabile și o maturitate surprinzătoare pentru vârsta sa.

Kaplan se remarcă prin fizicul său impunător, abilitatea de a câștiga duelurile aeriene și o bună capacitate de a anticipa mișcările adversarilor. Este un fundaș central complet, capabil să contribuie atât în apărare, cât și în fazele fixe ofensive datorită jocului său aerian puternic. Pe lângă abilitățile sale defensive, Kaplan are și o tehnică bună la controlul mingii, ceea ce îi permite să participe la construcția jocului din propria jumătate.

În 2022, Ahmetcan Kaplan a făcut un pas important în cariera sa, semnând cu Ajax, unul dintre cele mai prestigioase cluburi din Olanda și Europa. La Ajax, Kaplan a continuat să se dezvolte sub îndrumarea unor antrenori experimentați și într-un mediu competitiv, ceea ce i-a permis să-și îmbunătățească abilitățile și să devină un jucător și mai complet.

La nivel internațional, Kaplan a fost convocat la diverse selecționate de tineret ale Turciei, unde a continuat să impresioneze prin evoluțiile sale constante. Este văzut ca unul dintre cei mai promițători tineri fundași din fotbalul turc și are potențialul de a deveni un membru de bază al echipei naționale de seniori în viitorul apropiat.

Determinarea și dorința sa de a se perfecționa constant îl fac un jucător de urmărit în anii ce vin. Cu o carieră în ascensiune și abilități defensive remarcabile, Ahmetcan Kaplan are toate ingredientele necesare pentru a excela în fotbalul european și pentru a deveni un nume cunoscut la nivel internațional.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11