player-img

JUCATOR

Adrian Zeljkovic

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Slovenia
VÂRSTĂ
21
POZIȚIE
Mijlocaș central defensiv
ÎNĂLȚIME
1.92
ECHIPĂ
Spartak Trnava
PICIOR
DREPT


banner

Despre Adrian Zeljkovic

Adrian Zeljkovic este un tânăr fotbalist sloven născut pe 1 august 2001. Joacă pe postul de mijlocaș central și este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice și viziunea de joc. Zeljkovic și-a început cariera la cluburile de tineret din Slovenia, unde a demonstrat rapid un talent natural pentru fotbal.

De-a lungul carierei sale de tineret, Zeljkovic a atras atenția echipelor din ligile superioare, ajungând să joace pentru NK Maribor, unul dintre cele mai prestigioase cluburi din Slovenia. La Maribor, el a avut ocazia să-și dezvolte abilitățile și să câștige experiență la nivel profesionist. Performanțele sale constante i-au asigurat un loc în echipa de seniori, unde a devenit un jucător important datorită capacității sale de a controla jocul din mijlocul terenului.

Pe plan internațional, Zeljkovic a fost convocat la echipele naționale de tineret ale Sloveniei, unde a avut oportunitatea să joace împotriva unor adversari puternici și să se dezvolte ca jucător. Cu o atitudine profesionistă și dorința de a progresa, Adrian Zeljkovic este considerat unul dintre tinerii promițători ai fotbalului sloven și are potențialul de a deveni un jucător de referință pentru echipa națională în viitor.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+103.84
Câștigate
56
Pierdute
30
2
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11