player-img

JUCATOR

Stefan de Vrij

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Olanda
VÂRSTĂ
32
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.89
ECHIPĂ
Inter Milano
PICIOR
DREPT


banner

Despre Stefan de Vrij

Stefan de Vrij este un fotbalist olandez născut pe 5 februarie 1992 în Ouderkerk aan den IJssel, Țările de Jos. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca fundaș central și pentru experiența sa în fotbalul european.

De Vrij și-a început cariera la academia de tineret a clubului olandez Feyenoord, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri fundași din Olanda. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui Feyenoord și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Feyenoord, de Vrij a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați fundași din Eredivisie. Abilitățile sale defensive solide, precum și capacitatea sa de a distribui mingea, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În 2014, de Vrij a fost transferat la clubul italian Lazio, unde și-a continuat evoluția și și-a consolidat reputația în Serie A. Apoi, în 2018, a fost transferat la clubul italian Internazionale, unde a devenit unul dintre fundașii centrali de top din lume.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11