player-img

JUCATOR

Daley Blind

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Olanda
VÂRSTĂ
34
POZIȚIE
Fundaș central
ÎNĂLȚIME
1.80
ECHIPĂ
Girona
PICIOR
STÂNG


banner

Despre Daley Blind

Daley Blind este un fotbalist olandez născut pe 9 martie 1990 în Amsterdam, Țările de Jos. El este cunoscut pentru versatilitatea sa pe teren, putând juca atât ca fundaș central, cât și ca fundaș stânga sau mijlocaș defensiv.

Blind și-a început cariera la academia de tineret a clubului olandez Ajax Amsterdam, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Olanda. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui Ajax și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu Ajax, Blind a câștigat mai multe titluri de campion în Eredivisie și a avut un rol important în parcursurile echipei în competițiile europene. Performanțele sale l-au propulsat în atenția cluburilor de top din Europa, iar în 2014, a fost transferat la clubul englez Manchester United.

Cu Manchester United, Blind a continuat să-și arate calitățile și să-și aducă contribuția la echipa sa. Apoi, în 2018, s-a întors la Ajax Amsterdam, unde a continuat să evolueze la un nivel înalt.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11