player-img

JUCATOR

Cody Gakpo

EURO 2024
Powered By:
MrBit
flag
ȚARĂ
Olanda
VÂRSTĂ
25
POZIȚIE
Atacant
ÎNĂLȚIME
1.93
ECHIPĂ
Liverpool
PICIOR
DREPT


banner

Despre Cody Gakpo

Cody Mathès Gakpo este un fotbalist olandez născut pe 7 mai 1999 în Eindhoven, Țările de Jos. El este cunoscut pentru abilitățile sale ca atacant și pentru viteza și tehnica sa pe teren.

Gakpo și-a început cariera la academia de tineret a clubului olandez PSV Eindhoven, unde și-a petrecut primele etape de dezvoltare. Aici și-a demonstrat rapid calitățile și a devenit unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Olanda. Ulterior, a fost promovat la echipa principală a lui PSV și a reușit să-și facă loc în primul unsprezece.

Cu PSV Eindhoven, Gakpo a reușit să-și consolideze reputația ca unul dintre cei mai talentați tineri atacanți din Eredivisie. Abilitățile sale tehnice remarcabile, precum și viteza sa, l-au făcut un jucător important pentru echipa sa.

În plus față de evoluția sa la club, Gakpo a fost, de asemenea, chemat să reprezinte echipa națională a Olandei la nivel de tineret și a avut mai multe prezențe la această echipă. Este considerat unul dintre cei mai promițători atacanți din Olanda și este urmărit cu atenție de cluburile de top din Europa.

banner

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19