Campionatul Mondial de Hochei pe gheață 2015: Prezentare echipe, sistem de joc, promoții și cote oferite de bookmakeri!

Pe data de 1 mai 2015 începe Campionatul Mondial de Hochei pe gheață iar în acest articol vă vom arăta care este sistemul turneului, care sunt favoriții competiției și ce cote oferă bookmakerii. Vă vom prezenta și o promoție foarte interesantă prin care puteți câștiga o Skoda Superb, 40,000€ sau multe alte premii atractive.

Pariază și tu pe Campionatul Mondial de hochei și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON.

cm-hochei.png

Sistemul turneului

Turneul are loc în Cehia între 1 și 17 mai 2015. Toate meciurile se vor disputa în două săli:

  • O2 Arena din Praga: capacitate de 17,360 de locuri (este sala echipei HC Slavia Praga)
  • ČEZ Aréna din Ostrava: capacitate de 10,107 locuri (este sala echipei HC Vítkovice).

În turneu participă 16 echipe: primele 14 clasate de la Campionatul Mondial din 2014 + două naționale venite din calificări (Austria și Slovenia). Echipele sunt împărțite în două grupe de câte opt. Fiecare echipă va juca contra fiecăreia din celelalte șapte din grupa sa iar punctele se acordă în modul următor:
- 3 puncte pentru o victorie în timpul regulamentar (W)
- 2 puncte pentru o victorie în prelungiri (OTW)
- 1 punct pentru o înfrângere în prelungiri (OTL)
- 0 puncte pentru o înfrângere în timpul regulamentar (L)

La final primele patru formații din fiecare grupă merg mai departe. Locul 1 din grupa A va juca cu locul 4 din B, locul 2 din A cu locul 3 din B etc.

Faza grupelor ține între 1 și 12 mai. Pe 14 mai au loc sferturile de finală, pe 16 mai se joacă ambele semifinale iar pe 17 mai au loc cele două finale (mare și mică).

castigatori-grupe.png

Principalii favoriți

Rusia @ 2.90
Este principala favorită a turneului, având ca obiectiv apărarea titlul mondial câștigat în 2014. Aceasta are până acum în palmares 22 de tilturi dacă le luăm în calcul și pe cele "moștenite" de la Uniunea Sovietică.

Canada @ 3.80
Este cea mai de succes națională din istoria Campionatului Mondial, câștigând această competiție de 24 de ori. Însă ultima medalie de aur a fost obținută în 2007 iar din 2009 n-a reușit să mai prindă podiumul. În 2014 a fost eliminată în sferturi de Finlanda însă pe de altă parte a câștigat titlul suprem la Jocurile Olimpice de la Sochi. Aceasta are o cotă de 3.80 să iasa în acest an campioană mondială.

Suedia @ 6.00
Este campioana mondială din 2013 și medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din 2014, dar a fost și finalistă la Jocurile Olimpice de la Sochi. Astfel ea a avut rezultate foarte bune în ultimii ani şi de aceea casele de pariuri îi acordă șansa a treia la trofeu, cu o cotă de 7.00.

Cehia @ 6.50
Este țara gazdă statut care-i oferă un avantaj în această competiție. N-a avut un an 2014 excelent, luând locul patru la mondiale și oprindu-se în sferturi la Olimpiadă, însă este o națională cu rezultate bune de-a lungul anilor. Aceasta a câștigat șase titluri mondiale (și încă șase dacă luăm în calcul pe cele ale Cehoslovaciei) iar în ultimele cinci turnee a jucat de trei ori finala (câștigând-o o dată în 2010).

Finlanda @ 9.00
A câștigat competiția ultima dată în 2011, a jucat finala ediției precedente, iar la Olimpiada de la Sochi a reușit să obțină medalia de bronz.

castigator-cm-hochei.png 

Meciuri și Cote Etapa 1

Încă din prima zi a Campionatului Mondial putem scoate în evidență două meciuri destul de atractive: SUA - Finlanda cu începere de la ora 17:15 și Cehia - Suedia de la 21:15. Mai jos puteți vedea programul exact al primei etape și cotele oferite de bookmakeri pentru opțiunea 1x2:

cote-meciuri-hochei.png

 Concursul Predictorul CM de Hochei

Este o competiție organizată de această casă de pariuri online și este formată din două etape:

  • Runda 1 s-a încheiat
  • Runda 2 (30.04.2015 - 16.05.2015) 

V-am prezentat constant pe site la noi acest concurs astfel încât probabil ați apucat deja să puneți bilete pentru prima rundă. Obiectivul este acela de a ghici clasamentul fiecărei grupe dar și rezultatele din fazele eliminatorii. Ați putut pune câte un bilet zilnic în mod gratuit. La runda a doua încă nu se știe ce aveți de făcut dar vom reveni cu informații atunci când le avem. Oricum premiile puse în joc sunt fabuloase: o Skoda Superb, 40,000€, Ipad Mini 3 și multe altele. Mai multe informații despre concurs puteți afla din acest articol

Pariază și tu pe Campionatul Mondial de hochei și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi