Share

Campionatul Mondial de handbal masculin, pont la Franța - Brazilia

Handbal

Cota: 1.61

Adaugat de: Marius Huţu

11 Ian 2017 07:12 8,5k 3
Logo Franta
Logo Brazilia
Franta
Brazilia
VS
21:43 11 Ianuarie 2017
Handbal - Campionatul Mondial masculin

Analiză și informații pentru Franta v Brazilia

Campionatul Mondial de handbal masculin se deschide miercuri seara cu partida dintre Franța – Brazilia, meci pentru care avem și o recomandare. Cele două formații au fost adversare și în sferturile de finală ale Jocurile Olimpice de la Rio, meciul fiind câștigat în vara trecută de Franța cu 34-27. Dacă ultima partidă s-a desfășurat pe terenul Braziliei, ”revanșa” are loc acum în fieful reprezentantei Europei.

Franța. Este deținătoarea titlului mondial, după finala din 2015 câștigată în fața surprinzătoarei Qatar. Toată Franța așteaptă un nou titlu mondial, Campionatul Mondial fiind văzut în Hexagon și ca o revanșă după aurul olimpic pierdut în fața Danemarcei. Claude Onesta nu mai este antrenorul principal al ”cocoșilor”, Franța intrând definitiv în era noului cuplu Dinart / Gille.

Pentru acest Campionat Mondial, gazdele au convocat o echipă extraordinară, formată din 15 jucători care evoluează în acest sezon în Liga Campionilor. Iar alți handbaliști interesanți, precum Dika Mem de la FC Barcelona, au rămas în afara lotului.

Brazilia. Reprezentativa sud-americană nu mai este demult una din ”Cenușăresele” Campionatului Mondial, din contră la ultimele turnee finale a furnizat multe surprize. La Jocurile Olimpice de la Rio a izbutit să ajungă chiar în Top 8, după victorii cu Germania și Polonia, naționale care aveau în cele din urmă să joace pentru medalia de bronz.

Foarte mulți jucători ai Braziliei s-au călit în campionatele din Europa, câțiva fiind legitimați la echipe de Champiosn League. În mare parte lotul sud-americanilor pentru Campionatul Mondial este același care a jucat și la Jocurile Olimpice. Brazilia am văzut-o de curând și într-un meci amical cu România, pe care l-a și câștigat cu 25-24.

Pont Franta VS Brazilia: Handicap Franța – 5.5 goluri

Franța este considerată principala favorită a Campionatului Mondial, începe de pe poziția unu în Grupa A și cu siguranță va dori să o păstreze după cele cinci meciuri, având tot traseul stabilit până la Paris, acolo unde vor avea loc fazele finale. Echipa se află într-o bună formă sportivă, în ultimul meci amical a învins Slovenia la 7 goluri diferență, scor 33-26. Brazilia, în schimb, a fost aproape egală cu România și a pierdut cu Elveția în ultimul meci de pregătire cu 27-25. Cred într-o victorie clară a gazdelor, după ce am observat și o stare generală de entuziasm în Franța. Cele două naționale s-au întâlnit de patru ori în meciuri oficiale până acum, iar Franța a câștigat de fiecare dată. Un singur meci s-a terminat la 5 goluri, 27-22, la Mondialul din 2013, în rest ”cocoșii” au câștigat la diferențe mai mari.

Pont pariuri: Handicap Franța – 5.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.61

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 20

87%

Nu 3

13%

Marius Huţu

Ponturi:

15

Castigate:

8

Pierdute:

7

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici