Campionatul Mondial de Handbal feminin este la el acasă pe Betano.com

Campionatul Mondial de Handbal feminin 2017 este evenimentul major al lunii decembie, mai ales că echipa României este prezentă și are un obiectiv destul de ambițios.

Anvergura unei asemenea competiții va produce ecouri puternice în țara noastră și, de aceea, iubitorii handbalului trebuie să afle din timp faptul că turneul se poate urmări în direct, legal, pe internet în România. Serviciul de streaming live este asigurat de site-ul Betano.com, iar fiecare meci de la Campionatul Mondial de Handbal poate fi urmărit cu imagini video în direct.

 

Vom câștiga o medalie?

Germania va găzdui pentru a treia oară în istorie Mondialul feminin de handbal, între 1 și 17 decembrie. Echipa de fete a țării noastre va fi prezentă cu un lot de 17 jucătoare, din care nu va lipsi vedeta Cristina Neagu. România are șansa a 11-a la trofeul, cu o cotă de 25,00 la pariuri sportive.

Fetele noastre își doresc o medalie și nu ascund acest lucru. Dacă România va pleca acasă cu un metal prețios indiferent de culoare din Germania, cei care au pariat pe acest lucru își vor mări de cinci ori miza. Cu alte cuvinte, un pariu în valoare de 50 de lei plasat până pe 30 noiembrie pentru ca România să câștige o medalie poate aduce un câștig potențial de 250 de lei. Vezi aici toate pariurile speciale pentru echipa noastră și nu numai, oferite de Betano.com.

Federația Română de Handbal are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-6 sau 1-8 și asigurarea prezenței la Jocurile Olimpice de Vară 2020. 

 

Echipa are „jocuri în picioare”

Tricolorele sunt în formă și vor intra în competiție la scurt timp după ce au terminat pe locul al doilea la Trofeului Carpați, acolo unde au câștigat cu Brazilia și Macedonia, dar au pierdut cu Polonia.

Informațiile din interiorul lotului României sunt îmbucurătoare. Nu există accidentări, moralul este bun după victoria la un singur gol diferență cu Brazilia - 24-23, existând toate șansele atingerii unui vârf de formă în Germania.

 

Grupa Românei la Campionatul Mondial de Handbal

România face parte la Mondial din Grupa A, alături de Franţa, Spania, Slovenia şi Angola.

Pentru a accede în faza eliminatorie și a se califica în optimile de finală, ceea ce ar echivala cu atingerea obiectivului său, România trebuie să termine Grupa A pe unul dintre primele două locuri.

Iată mai jos programul complet al țării noastre, din faza grupelor.

 • 2 decembrie, ora 14:00: România – Paraguay
 • 3 decembrie, ora 14:00: Slovenia – România
 • 5 decembrie, ora 20:30: România – Spania
 • 7 decembrie, ora 18:00: România – Angola
 • 8 decembrie, ora 18:00: Franța – România

 

Lotul României pentru Campionatul Mondial

 • Portari: Denisa Dedu, Yulia Dumanska
 • Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei, Ana Maria Popa
 • Interi stânga: Cristina Neagu, Cristina Florianu, Gabriella Szucs
 • Centri: Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Mădălina Zamfirescu
 • Interi dreapta: Melinda Geiger, Ana Maria Dragut
 • Extreme dreapta: Aneta Udriştioiu, Ana Maria Berbece
 • Pivoţi: Crina Pintea, Cyntia Tomescu, Timea Tătar

Pariază chiar acum pe meciurile Campionatului Mondial de Handbal Feminin!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi