Campionatul Mondial de fotbal din Rusia înseamnă mari probleme pentru unii

Pentru milioane de oameni, Campionatul Mondial de fotbal reprezintă un motiv de sărbătoare și de bucurie. Dar nu și pentru poliția din Thailanda...Astfel, Biroul Central al poliției din Bangkok a trimis citații către aproximativ 100 de celebrități și bloggeri pentru vina de a fi promovat online site-uri ilegale de jocuri de noroc pe CM din Rusia (foto: bangkokpost.com).  

Phanurat Lakboon, comisarul adjunct al Biroului Poliției Metropolitane, a fost numit să conducă o operațiune împotriva site-urilor ilegale care promovează meciurile de la Cupa Mondială din Rusia. Acesta a declarat că suspecții se pot confrunta, în primă fază, cu amenzi modice în valoare de 50 de euro, după care lucrurile se vor schimba radical. 

Articolul 12 din legea jocurilor de noroc din Thailanda interzice toate formele de publicitate, dar și acțiunile care încurajează oamenii să-și facă conturi pe anumite site-uri ilegale. Anchetatorii i-au avertizat, de asemenea, pe părinți să acorde în această perioadă mai multă atenție copiilor lor. (foto: thethaiger.com)

"Părinții vor trebui să fie mai vigilenți în ceea ce privește activitățile copiilor lor în timpul Cupei Mondiale, în caz contrar ar putea să se confrunte cu acțiuni în justiție pentru încălcarea Legii privind protecția copilului conform unei legi din 2003", a declarat un oficial al poliției. Autoritățile au demarat și un program, împreună cu Oficiul pentru Educație, care urmărește creșterea gradului de conștientizare în rândul elevilor și studenților. Iar proiectul include mai mult de 30.000 de școli la nivel național. 

Poliția are o echipă însărcinată cu identificarea site-urilor ilegale, care oferă servicii de jocuri de noroc pe fotbal. Cei găsiți vinovați vor fi acționați în justiție și riscă chiar condamnări cu închisoarea. Localurile de distracție au fost, de asemenea, avertizate cu privire la pericolul organizării de jocuri de noroc pe turneul final din Rusia. (foto: thethaiger.com)

722 de oameni au fost arestați între 1 mai și 10 iunie pentru implicarea în jocurile de noroc pe fotbal, au anunțat oficialii poliției. Dintre aceștia, cinci s-au dovedit a fi furnizori de servicii de jocuri de noroc, iar restul jucători care au cotizat sume importante. Totodată, poliția a anunțat că va colabora cu Oficiul pentru combaterea spălării banilor pentru a confisca bunurile a 3.199 de persoane arestate între 1 ianuarie și 31 mai în cazurile de jocuri de noroc pe fotbal.

Centrul de Prognoză Economică și de Afaceri de la Universitatea de Comerț din Thailanda a estimat că cel puțin 78,3 miliarde de baht vor circula, suplimentar, pe piață în timpul Campionatului Mondial de fotbal.

Intră aici pentru a vedea concursurile și ofertele speciale pe Cupa Mondială Rusia 2018!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi