Campionatul începe astăzi, dar RAPID încă nu știe dacă va juca sezonul ăsta în Liga 1! Comitetul Executiv al FRF a amânat pentru luni decizia în cazul retrogradării Rapidului!

Rapid o ține dintr-o amânare în alta! Șefii LPF au retrogradat Rapidul din Liga 1 datorită amânării deciziei Curții de Apel în cazul suspendării falimentului, apoi au trimis soarta echipei în mâinile FRF! Incredibil însă, nici Comitetul Executiv al FRF, întrunit astăzi în regim de urgență, nu s-a putut pronunța. Mai are nevoie de timp, astfel că soarta Rapidului va fi decisă luni, 25 iulie, în ședința Comisiei de Disciplină. Meciul Rapidului cu Botoșani, programat luni, a fost amânat deja. ACS Poli Timișoara îi va lua locul Rapidului în Liga 1, dacă membrii Comisiei de Disciplină vor decide că măsura retrogradării Rapidului este îndreptățită.

Ședința de astăzi a Comitetului Executiv al FRF, care a început la ora 10:00, a avut și momente încinse. Secretarul general al LPF, Justin Ștefan a vrut să asiste la ședință, dar a fost dat afară de șeful federației Răzvan Burleanu pe motiv că acesta nu este membru în Biroul Executiv al FRF. "Eu sunt președinte, eu decid!", ar fi spus Burleanu.

Tot astăzi, în ședința Comitetului Executiv, cluburile și jucătorii au decis să dea în judecată FRF pentru regula cu un jucător U21 în echipa de start.

Conform gsp.ro, 4 decizii au fost luate astăzi în ședința Comitetului Executiv al FRF:

1. Legea privind jucătorii U21 să între în vigoare chiar din acest sezon, în ciuda faptului că oficialii LPF au atacat această decizie; 

2. LPF rămâne autonomă! FRF a semnat azi convenția prin care LPF beneficiază de autonomie administrativă, juridică și financiară; 

3. Cluburile aflate în insolvență să fie retrogradate din următorul campionat;

4. Contractele pentru asistența medicală în timpul meciurilor să fie încheiate doar pentru ambulanțe de tip B și cel puțin o mașină să fie în permanență la stadion. În plus, cluburile vor fi obligate să le încheie asigurări jucătorilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi