Campionatul European de handbal feminin 2014 - prezentare și cote pariuri

Aseară a debutat a 11-a ediție a Campionatului European de handbal feminin. Această competiție este organizată în Croația și Ungaria. În acest articol vă vom prezenta tot ce trebuie să știți: sistemul de joc (pentru că sunt destui care nu-l cunosc), cotele oferite (pentru fiecare meci în parte, dar și pentru câștigătoarea turneului/ fiecărei grupe), unde puteți paria și alte informații utile.

ehf-euro.png

Sistem de joc
La acest turneu final participă 16 echipe împărțite inițial în patru grupe de câte patru (A, B, C, D). Primele trei clasate din fiecare grupă merg mai departe în faza a doua a competiției, unde rămân 12 echipe care sunt la rândul lor împărțite în două grupe (Grupa I, Grupa II). Echipele calificate din grupele inițiale A și B merg în grupa I, iar cele din grupele C și D merg în grupa II. Ele se califică păstrând punctele obținute în compania celorlalte două echipe calificate din grupa lor, dar fără punctele obținute în compania ultimei clasate (echipa eliminată). Practic în faza a doua a competiției fiecare echipă joacă câte trei meciuri, exact ca și în prima fază. Din grupele I și II, primele două clasate merg în semifinale, iar câștigătoarele semifinalelor joacă marea finală.

Deși au fost organizate până acum zece ediții, avem doar patru campioane: Norvegia (5x), Danemarca (3x), Ungaria și Muntenegru (campioana din 2012). O singură dată în cele zece ediții Norvegia n-a jucat finala.

Unde urmărim meciurile?
Posturile naționale de televiziune (TVR 1 și TVR 2, dar în special TVR 2) transmit o parte din meciuri (toate ale naționalei României). Dacă însă din diferite motive nu puteți urmări la televizor partidele sau vreți să vedeți și alte meciuri care nu sunt difuzate, atunci trebuie să știți că această casă de pariuri online transmite live video toate meciurile de la acest turneu final. Puteți paria și live pe ele în același timp în care le urmăriți și partea cea mai bună este că puteți face ambele lucruri din aceeași pagină de browser.

Program meciuri
Ieri s-au jucat patru meciuri: România a fost învinsă categoric de Norvegia cu 29-17, în timp ce restul partidelor s-au încheiat astfel:
Spania - Polonia 29-22
Danemarca - Ucraina 32-23
Ungaria - Rusia 29-29

Astăzi avem alte patru partide. Puteți vedea mai jos programul, orele și cotele pentru 1x2:

 cupon-de-meci.png

Cote oferite pentru câștigarea turneului
La această casă de pariuri online puteți paria pe eventuala câștigătoare a turneului. Norvegia este considerată a fi mare favorită cu o cotă de 3.75. Ea a jucat ultimele cinci finale din care a câștigat patru, astfel încât această cotă pare mai mult decât atractivă la prima vedere. Este drept însă că finala de acum doi ani a pierdut-o în fața echipei din Muntenegru, formație care are cotă 5.00 pentru a câștiga turneul pentru a doua oară la rând. România, după înfrângerea de ieri seară, este cotată doar cu șansa a 13-a cu o cotă de 67.00. Puteți vedea mai jos lista completă de cote:

 cote-castigare-turneu.png

Cote pentru câștigarea fiecărei grupe în parte
Tot la această casă de pariuri online puteți paria pe echipa care credeți că se va califica de pe primul loc în faza a doua a turneului.

În grupa A sunt trei echipe cu șanse sensibil egale (mai ales după rezultatele de aseară), în timp ce Polonia pare să nu aibă nici o șansă.

grupa-a.png

În grupa României, lupta pentru prima poziție se dă clar între Suedia și Danemarca. Nici n-ar putea fi altfel după victoriile categorice obținute ieri, mai ales dacă ținem cont că sunt și cele mai titrate două echipe din istoria acestei competiții.

grupa-b.png

Olanda este outsider clar în grupa C, dar celelalte trei formații sunt cotate toate cu șanse reale pentru câștigarea acestei grupe.

grupa-c.png

Deținătoarea titlului european, Muntenegru, este favorita grupei D dar și Franța are șansa ei de a se califica de pe primul loc. Slovacia însă este considerată cea mai slabă echipă de la acest turneu final dacă ne raportăm la cota oferită.

grupa-d.png

Indiferent dacă vreți să plasați pariuri pe câștigătoarea turneului, a fiecărei grupe sau vreți să pariați pe fiecare meci în parte, această agenție de pariuri este alegerea pefectă. Ea transmite live video toate meciurile și puteți să pariați și live în timp ce le urmăriți.

Deschide un cont acum și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru a paria pe Campionatul European de handbal feminin.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!