Campionatul European de Fotbal Feminin 2013 - Poate fi Germania oprita sa-l castige?

Campionatul European de fotbal feminin 2013 a inceput în Suedia, pe 10 iulie, cu 11 echipe europene toate sperand sa opreasca dominatia germana din ultimii 18 ani. Nemtoaicele au castigat fiecare Campionat European din 1995 incoace, iar Unibet va fi acolo pentru a vedea daca germanele pot fi batute în 2013. Unibet.ro va fi lider pe piata la oferta pe acest turneu, fie la oferta live sau pre-meci, si in plus Promotia Asigurare 90+ unde Unibet va rambursa pariurile pierzatoare daca sunt castigatoare inainte de 90 de minute, dar pierzatoare in prelungiri!

unibet.png

Germania este favorita clara cu o cota de 3.00 pentru castigarea celei de-a sasea cupe consecutive si este si de inteles, in ultimii 20 si ceva de ani cei care au incercat sa se bata cu echipa nationala feminina a Germaniei s-au izbit de un zid asa de puternic ca si cel de la Berlin. Ele au castigat ultimele 5 turnee si au marcat 54 de goluri in doar 10 jocuri de calificari - inclusiv o victorie 17-0. Cu toate acestea, unii sugereaza ca acestea nu sunt la fel de puternice anul acesta, sase jucatoare de baza fiind accidentate, iar egalul de ieri cu Olanda pare doar sa confirme acest lucru.

Totusi germanele au un atacant intr-o forma excelenta, Celia Okoyino da Mbabi a marcat 17 goluri in doar 7 jocuri de calificare si este favorita principala la castigarea titlului de golgheter cu o cota de 3.50.

Franta, Anglia si gazda Suedia sunt cele trei echipe care alcatuiesc pachetul de urmarire cu 3 grupe de cate patru echipe care lupta pentru a ajunge in sferturile de finala (primele 2 clasate din fiecare grupa + 2 de pe locul 3).

Lyon este echipa care a dominat fotbalul de club european din ultima perioada (pierzand doar un joc din ultimele 119), lucru care ar trebui sa ne sugereze ca francezele si-ar putea îmbunatati locul 4 obtinut la Jocurile Olimpice de anul trecut, fiind cotata ca si a doua favorita la titlul continental cu o cota de 4.00. Gazda Suedia ocupa locul 4 in lume, iar pentru unii cota de 5.00 la castigarea titlului nu pare deloc departe de adevar mai ales in fata unei multimi suedeze. Anglia se afla si ea printre favorite cu o cota de 10.00, dar infrangerea cu 1:4 dintr-un amical cu Suedia cu siguranta le va afecta increderea. Norvegia si Olanda cotate cu 12.00 sunt capabile de a provoca un soc, mai ales după surpriza de aseara, cand Germania nu a reusit sa marcheze impotriva olandezelor.

Daca ne uitam la cotele pentru cea mai bună marcatoare, după marea favorită a Germaniei, a treia favorita este Suedia in persoana Lotta Schelin - cu o cota de 7.50 pentru ca aceasta sa devina golgheterul Euro chiar in fata fanilor, ea avand la activ peste 50 de goluri internationale. Frantuzoaicele au doua favorite in primele patru.

"Cu germanii atat de dominanti de-a lungul anilor, 65% din pariuri puse pe castigatorul competitiei au fost plasate pe ele", a declarat Managerul Unibet Pariuri Sportive - Erik Backlund. "Cu toate acestea am vazut o multime de bani plasati pe frantuzoaice pentru a reusi la 4.25, cu cateva pariuri surpriza pe Anglia la cote de 10.00", a mai spus Erik.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi