Sâmbătă are loc Campionatul de pariuri live Unibet! PariuriX este reprezentat de Florin Caramavrov!

Sâmbătă 25 noiembrie 2017 are loc Campionatul de Pariuri Live organizat de către Unibet.ro (L1160657W000330)! Acest eveniment va începe în jurul orei 16:00 și se va ține în JW Marriot Bucharest Grand Hotel din capitală. Competiția adună laolaltă unii dintre cei mai buni pariori și tipsteri din România, așa că cu siguranță va fi foarte interesantă.

Deschide cont și pariază la Unibet!


Cine participă? 

În cadrul acestei competiții vor participa 14 concurenți : 8 calificați prin intermediul unei promoții care a avut loc în luna octombrie, 4 reprezentanți ai celor mai cunoscute site-uri de pronosticuri sportive din România, și 2 invitați din partea Unibet. 

PariuriX nu putea lipsi de la această competiție, site-ul nostru fiind reprezentat de către Florin Caramavrov. Din partea celorlalte site-uri de profil vor veni Claudiu Hood (Ponturi Bune), Sydu (Biletu zilei, campionul de anul trecut) și Doru Crăciun (Pariuri 1x2).

Cei 8 concurenți calificați sunt cu siguranță și ei pariori de top, pentru că aceștia au reușit între 2 octombrie și 15 octombrie să acumuleze cele mai multe puncte în cadrul promoției pe care am prezentat-o pe larg în ACEST ARTICOL.

 

Cum se desfășoară competiția?

Finala începe la ora 16:00 și ține până la ora 20:00. În acest interval de timp fiecare concurent va primi câte un Ipad cu 100 de monede virtuale, pe care trebuie să le joace la pariuri live. Nu există restricții în ceea ce privește strategia folosită, mizele alese sau cotele jucate, însă fiecare concurent trebuie să plaseze minim 30 de pariuri live în acest interval. Obiectivul este ca la final participanții să acumuleze cât mai multe monede virtuale.

Nu va exista un LIVE STREAM oficial al concursului, dar există posibilitatea ca participanții să ofere stream-uri separate, dacă doresc acest lucru. Poate și Florin va intra în direct la un moment dat pe pagina de Facebook PariuriX, însă nu promitem nimic. Eventual o va face doar pe finalul competiției, dacă timpul îi permite. Să nu uităm că este o competiție sub presiune, iar concurenții trebuie să fie 100% dedicați și concentrați pe ce au de făcut. Îi urăm baftă lui Florin și sperăm să se întoarcă cu un rezultat cât mai bun!


Premiile puse în joc 

  • Locul 1: 15.000 RON
  • Locul 2: 10.000 RON
  • Locul 3: 5.000 RON
  • Locul 4: 3.000 RON
  • Locurile 5-9: 1000 RON Bani Bonus
  • Locurile 10-14: 500 RON Bani Bonus

Joacă și tu acum la casa de pariuri online Unibet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi