Campionate de fotbal pe care merita sa joci sub 2.5 goluri

Tipul de pariu sub 2.5 goluri este mai rar jucat decat opusul sau. Putin nefiresc credem noi daca tinem cont ca un joc incepe de la 0:0 si astfel cel putin teoretic sunt sanse mai mari sa se termine sub 2.5 goluri decat peste.

underakia.jpg

Campionatele de fotbal pe care merita sa joci sub 2.5 goluri sunt acele campionate in care procentajul unor astfel de jocuri este unul ridicat. Trebuie spus ca nu trebuie luate toate meciurile unei etape si jucate sub 2.5 goluri, ci alese doua sau cel mult trei.

Suprinzator campionatul cu cel mai mare procent de partide incheiate cu mai putin de trei goluri este Elvetia Super League. Din totalul de 90 de jocuri disputate 62.2% s-au incheiat cu maxim doua reusite. Destul de neasteptat acest procentaj daca tinem cont ca in urma nu cu mult timp acest campionat era considerat unul dintre cele mai spectaculoase.

Al doilea campionat pe care merita sa jucati sub 2.5 goluri este Grecia Super League. Chiar daca procentajul este relativ apropiat cu cel avut de prima liga elvetiana, 61.3%, cotele pentru sub 2.5 goluri la meciurile din superliga greaca sunt mult mai mici decat cele oferite pentru partidele din Elvetia. Grecia este de altfel tara care are cea mica mica medie de goluri pe meci, punem la socoteala doar primele ligi, inscriindu-se in medie 2.06 goluri per joc.

Al treilea campionat in topul celor pe care renteaza sa jucati sub 2.5 goluri este liga secunda din Portugalia. Din totalul de 275 de partide disputate aici nu mai putin de 56.7% s-au incheiat cu maxim doua goluri.

Urmeaza intr-un astfel de top al campionatelor pe care se merita jucat pronosticul sub 2.5 goluri Franta Ligue 2 (54.9%), Franta Ligue 1 (54.6%), Danemarca Division I (54.4%) si Italia Serie B (54.0%).

Voi pariati sub 2.5 goluri? Daca da pe meciurile din ce campionate?

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!