Campionate de fotbal pe care merita sa joci over 2.5 goluri

Marea majoritate a campionatelor de fotbal din Europa au ajuns in treimea mediana a sezonului, astfel ca ne putem face o idee care sunt acele campionate in care se merita sa jucam pronosticul over 2.5 goluri. Atentie insa nu trebuie luate toate meciurile etapei la rand si jucat acest pronostic, ci alese doua, cel mult trei partide. Am ales doar primele ligi din acest top, cu specificatia ca nu am luat in considerare campionatele deja incheiate (cele nordice).

pariurix.png

Olanda Jupiler League - 63.4% - Media golurilor inscrise in liga secunda olandeza in acest sezon este 3.19 goluri/meci. Cel mai bun atac il are Maastricht cu 34 de goluri marcate in 15 runde, iar cu cea mai slaba defensiva o avem pe TOP Oss cu 35 de goluri primite. Formatia in jocurile careia s-au marcat cele mai multe goluri este Go Ahead Eagles, media fiind de 3.67 goluri/meci. Nu mai putin de cinci formatii au cate 11 meciuri (din 15) incheiate cu minim trei goluri: Go Ahead Eagles, Dordrecht, Voldendam, Den Bosch si Eindhoven. In schimb evitati sa jucati over 2.5 goluri in meciurile Fortunei Sittard doar sase jocuri ale acestei echipe incheindu-se cu minim trei goluri.

Anglia Blue Square Premier - 59.1% - In al cincilea esalon fotbalistic din Anglia aproape sase partide din zece se incheie cu minim trei goluri. Woking este formatia cu cele mai multe meciuri din over, 19 din 21, fiind urmata intr-un astfel de top, la mare distanta, de liderul Newport (14 overe din 20 de partide). Newport este formatia cu cea mai buna ofensiva, singura care a marcat in medie mai mult de doua goluri pe meci, avand 43 de reusite. Cea mai ''subtire'' defensiva o are Woking cu 49 de goluri primite, nici o alta echipa ne avand o medie mai mare de doua goluri primit pe meci. Echipa in jocurile careia este bine sa evitati pronosticul peste 2.5 goluri este Kidderminster, care are doar sase ''overe'' in 20 de etape. In partidele disputate de Woking s-au marcat cele mai multe goluri in acest sezon din Blue Squar Premier, 84 de goluri, adica o medie de patru goluri per meci.

Danemarca Superligaen 58.4% - Superliga daneza este al treilea clasament in topul partidelor care se incheie cu minim trei goluri. Jocurile disputate de Sonderjyske ne ofera cel mai mare procentaj de overe dintre cele 12 formatii din Superliga, 78.9%. In schimb Horsens are doar sapte partide incheiate cu minim trei goluri din 19. La capitolul ofensiva cel mai bine sta liderul FC Copenhaga, singura echipa cu o medie mai mare de doua goluri pe meci, 42 de reusite in 19 partide. Penultima clasata Silkeborg a primit 39 de goluri, la fel ca si Sonderksyke, cele doua avand cele mai slabe defensive. In jocurile liderului FC Copenhaga s-au marcat 60 de goluri, fiind echipa care ne-a oferit cele mai spectaculoase jocuri.

Olanda Eredivisie 57.8% - Prima liga olandeza nu putea sa lipseasca dintr-un astfel de top, aflandu-se pe pozitia a patra. Daca doriti sa jucati peste 2.5 goluri atunci PSV Eindhoven este echipa ideala pentru acest pronostic, ea avand 14 jocuri din 15 incheiate cu minim trei goluri. La polul opus avem nu mai putin de trei echipe care au noua jocuri din 15 incheiate cu maxim doua goluri. Acestea sunt liderul Twente, Utrecht si Waalwijk. PSV are de departe cea mai puternica ofensiva din Eredivisie, marcand 50 de goluri, urmatoarea in acest top fiind Ajax, foarte departe, cu 36 de goluri. La capitolul defensiv cel mai rau sta codasa Willem care a primit 34 de goluri. In partidele lui PSV Eindhoven s-au marcat in acest sezon 66 de goluri (medie de peste patru goluri/meci). Jocurile celor de la Heracles (61 de goluri) se mai apropie de cele ale echipei din Eindhoven.

Anglia Championship 56.3% - A cincea liga ca numar de partide incheiate cu minim trei goluri este Anglia Championship, destul de surprinzator am spune noi. Practic aproape sapte partide dintr-o etapa de Championship se termina cu peste doua goluri. Nu mai putin de cinci echipe au 14 jocuri de over din 20 disputate. Este vorba de primele doua clasate Cardiff si Crystal Palace, precum si de Watford, Middlesbrough si Bolton. Cu doar sapte ''overe'' Charlton este echipa de evitat la acest pronostic atunci cand doriti sa mizati pe meciuri din Championship. Nici o echipa din a doua liga engleza nu are o medie de doua goluri inscrise pe meci, cel mai aproape fiind Crystal Palace cu 39 de reusite in 20 de jocuri. La polul opus Ipswich si Bristol City au primit cate 41 de goluri in etapele disputate pana in prezent. Bristol City este de altfel si formatia care ne-a oferit cele mai spectaculoase partide in aceasta runda, marcandu-se 70 de goluri in jocurile acestora, adica 3.5 reusite pe meci.

Ultimele cinci echipe din Top 10 campionate de over 2.5 goluri sunt: Rusia Premier League (55.9%), Belgia Jupiler League (55.6%), Anglia League Two (55,0%), Belgia Second Division (54.9%), Scotia Premier League (54.3%).

Daca va este util acest articol puteti sa-i dati un Like.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi