Campionate de fotbal pe care merita sa joci egal (x)

Egalul este un pronostic destul de rar jucat de pariori, mai bine spus de unii pariori. Sunt si persoane care se axeaza pe cautarea unor astfel de pronosticuri deoarece cotele oferite sunt mai mari. Am cautat pentru voi campionatele (in desfasurare) in care procentajul de egaluri este de cel putin 30%.

x.png

Danemarca Division 1 - 35.1% din totalul de 114 jocuri s-au incheiat fara invingatoare. In etapa cu numarul trei cinci meciuri din sase s-au incheiat la egalitate.

Turcia Super Liga - Intr-un campionat in care valorile s-au nivelat foarte mult am avut 34.6% egaluri din totalul de 162 de jocuri.

Franta Ligue 2 - Poate va asteptati sa fie lider acest campionat in topul remizelor, dar nu este chiar asa. 32.9% din cele 207 jocuri disputate in liga secunda franceza nu au avut invingatoare.

Scotia Premier League - Din prima liga scotiana s-au jucat in acest sezon 135 de jocuri. La egalitate s-au incheiat dintre acestea 31.9%.

Cehia Gambrinus Liga - Din sezonul curent al primei ligi cehe s-au disputat 128 de jocuri, dintre care 31.3% au fost ''x''. Au fost mai multe etape in care jumatate din cele opt meciuri s-au terminat la egalitate.

Olanda Eredivisie - In prima liga din Olanda s-au jucat 171 de jocuri in sezonul 2012/2013. Dintre ele in 31% echipele aflate in teren s-au multumit cu cate un punct.

Italia Serie B - Desi la prima vedere pare o diferenta enorma, cel putin din punct de vedere al spectacolului, intre Eredivisie si Serie B ambele au ''produs''un procent de 31% de rezultate de egalitate.

Portugalia Liga Sagres - 30.8% din cele 120 de partide jucate in prima liga lusitana de fotbal s-au terminat la egalitate. Germania 2.Bundesliga - Din 211 jocuri disputate in liga secunda germana in 30.4% la final nu am avut invingatoare.

Anglia Premier League - Considerat cel mai spectaculos campionat fotbalistic a ''produs'' in acest sezon nu mai putin de 76 de remize din totalul de 230 de jocuri, adica un procent de 30%.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi