Campion mondial la box, condamnat la 90 de zile de închisoare!

La 29 de ani, Terence Crawford are tot ce-şi doreşte. Este campion mondial de box în versiunile WBC şi WBO la categoria super-uşoară, iar la anul are asigurate milioane bune. Agentul său i-a aranjat meciuri în urma cărora americanul poate câştiga peste 250 de milioane de dolari. Din cauza problemelor sale cu legea, însă, Terence ar putea pierde câteva lupte. de curând, Crawford a fost condamnat la 90 de zile de închisoare. Acesta şi-a dus maşina la reparat la un atelier auto din oraşul său, dar a refuzat să plătească integral reparaţiile pentru că nu a fost mulţumit! În plus, i-a ameninţat cu bătaia pe şeful service-ului şi pe mecanici care au lucrat la maşina sa. 

Aţi continuat să vă comportaţi de parcă aţi fi mai presus de lege, şi nu sunteţi! Pe viitor vă sfătuiesc să fiţi mai ponderat şi să vă gândiţi mai bine înainte de a întreprinde ceva care contravine legii şi bunelor maniere,

---i-a spus judecătorul lui Crawford 

În primăvara acestui an, campionul mondial de box şi-a dus maşina la reparaţii, după care a cerut să-i fie vopsită. Nemulţumit de modul în care angajaţii service-ului au executat lucrările, Crawford a plătit doar jumătate din suma pe care trebuia să o achite. A mers apoi să-şi ia maşina, nu înainte de a strica un cric hidraulic aflat în atelierul de reparaţii. După ce i-a ameninţat cu bătaia pe toţi cei de acolo a demarat în trombă la volanul maşinii sale. 

Sentinţa vine la doar câteva zile după succesul lui Crawford în faţa lui John Molina, meci în urma căruia şi-a păstrat centurile mondiale WBC şi WBO. Americanul are 30 de victorii la profesionişti, 21 dintre acestea fiind obţinute înainte de limită prin KO. 

 

Foto: boxrec.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi