Cele mai noi pariuri: Cine va fi campioană în Liga 1 Betano? Se califică Steaua și Viitorul în Liga Campionilor?

Viitorul Constanța este campioana României, un titlu pentru care încă tremură în lupta birocratică. Cât timp continuă suspansul, Betano (vezi site-ul agenției) se gândește la sezonul viitor și a afișat deja pe site cotele favoritelor la titlu din Liga 1 Betano 2017/2018, la pariuri sportive online live.

Cote pentru câștigătoarea sezonului 2017 / 2018 în Liga 1 Betano

Nici nu s-a uscat bine cerneala legată de titlul de campioană al Viitorului, iar gândurile zboară spre următorul sezon de campionat. Deși a câștigat, cel puțin pentru moment, primul titlu din istorie, Viitorul Constanța este doar a doua favorită pentru la anul. Betano vede echipa lui Gică Hagi cu șansa a doua și o cotă de 5,00 să câștige Liga 1 Betano și în 2018.

Cele mai mari șanse de a deveni campioană în 2018 le are Steaua, cu o cotă de 2,50. FCSB a câștigat trei titluri în ultimii zece ani, ultimul fiind cel din sezonul 2014/2015, atunci când a fost singura echipă trecută de borna celor 70 de puncte. Steaua aduna atunci 26 de tiluri de campioană.

Vezi aici toate cotele pentru favoritele la titlu din sezonul viitor al Ligii 1

Dinamo București este a treia favorită la titlu, cu cota de 6,00, urmată de Astra Giurgiu cu 8,00. În 2017 s-au împlinit fix 10 ani de când „câinii roșii” nu au mai reușit să obțină titlul de campioană.

CSU Craiova și CFR Cluj se află la egalitate cu cota de 12,00 și a cincea șansă la trofeu. Ardelenii au în vitrină trei titluri, ultimul în 2011/2012, iar oltenii au câștigat ultima oară în 1991 cel de-al patrulea lor titlu din palmares.


Steaua și Viitorul, traseul spre Liga Campionilor

Steaua și Viitorul vor intra în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Dacă vor trece de acesta, vor juca în barajul competiției, ultima dublă manșă înainte de grupe. Betano.com oferă o cotă de peste 6,00 Stelei de a ajunge în grupele Champions League, iar Viitorului o cotă de peste 8,00. Dacă vor fi eliminate din Turul 3 preliminar al Champions League, Steaua sau Viitorul vor juca în playoff-ul Europa League.

Vezi pariurile speciale pentru calificarea celor de la Steaua și Viitorul în grupele Ligii Campionilorl

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi