Share

Camerun-Chile, un posibil spectacol iarăși

Ponturi Fotbal

Cota: 2.04

Adaugat de: Király Zoltán

18 Iun 2017 12:22 841 0
Logo Camerun
Logo Chile
Camerun
Chile
VS
21:00 18 Iunie 2017
Cupa Confederațiilor

Analiză și informații pentru Camerun v Chile

Camerun-Chile

Camerunul surprinzător a câștigat Cupa Africii pe Națiuni și este de așteptat să facă o figură frumoasă și în Rusia. Precum echipele africane sunt destul de instabile, foarte posibil ca echipa Camerunului să fie deschisă oricărui rezultat în ambele capete ale terenului. 

Echipă probabilă: Fabrice Ondoa; Collins Fai, Adolphe Teikeu, Michael Ngadeu Ngadjui, Jonathan Ngwem; Arnaud Djoum, Sebastien Siani; Jacques Zoua, Benjamin Moukandjo, Christian Bassogog, Vincent Aboubakar. 

Chile cu un mijloc foarte bun și cu 2 superstaruri în echipa de start este favorita acestei confruntări. Cu Vidal la mijloc și Alexis Sanchez în față Chile are un atac de temut, susținut de neobosiții Diaz și Aranguiz, cred că își vor crea foarte multe ocazii și vor fructifica vreo 2 din ele. Apărarea chiliană a arătat că poate fi depășită, este de așteptat să și încaseze.

Echipă probabilă: Johnny Herrera; Mauricio Isla, Gary Medel, Gonzalo Jara, Jean Beausejour; Arturo Vidal, Marcelo Diaz, Charles Aranguiz; Jose Fuenzalida, Eduardo Vargas, Alexis Sanchez.

Probabil Chile va câștiga cu 2-1 sau ceva de genul acesta.

Pont recomandat Camerun VS Chile

Probabil Chile va câștiga acest meci, dar nu prezintă valoare la 1,50 astfel merg pe goluri. S-a văzut forța ofensivă a sud-americanilor și la Cluj, dar mizez pe faptul că și africanii pot înscrie. Over2,5 oferit de Unibet.

Pont pariuri: Over2,5

Miza: 7/10

Cota: 2.04

Adaugat de: Király Zoltán

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

75%

Nu 1

25%

Király Zoltán

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici