Camere de poker

Pokerul este un joc de care cu siguranţă au auzit toţi cei care au ca hobby gambling-ul. Nu foarte mulţi ştiu însă că se poate juca poker pe internet. La acesta lucrurile se simplifică foarte mult pentru că nu mai este nevoie să mergeţi într-o sală unde au loc turnee de poker, ci puteţi juca foarte simplu din faţa calculatorului şi mai nou chiar de pe telefon sau tabletă.

Click aici pentru a juca poker online la cel mai mare site din lume!

Lista completă a celor mai bune camere de poker de pe internet. Joacă poker online folosind cele mai bune programe. Din păcate, începând cu data de 1 septembrie 2016 au mai rămas doar trei camere de poker la care ne putem juca legal, după cum urmează:

Top 3 site-uri de poker online


Atunci când ne decidem să jucăm poker pe internet foarte important este alegerea camerei de poker. Trebuie ştiut acest aspect pentru că mulţi se "aruncă" la primul site de poker ieşit în cale şi astfel riscă să piardă banii mai repede decât se aşteptau, dar şi să aibă probleme cu plăţile. De aceea PariuriX.com vă prezintă mai jos un top al camerelor de poker pe internet cu drept temporar de operare în România!
 

1. PokerStars - deschide cont acum
 

pokerstars-website.JPG

PokerStars.com este cu siguranţă cel mai mare site de poker online. Aici se strânge elita jucătorilor de poker, dar tot aici puteţi găsi şi mulţi "fish". PokerStars a luat înfiinţă în anul 2000 şi de câţiva ani buni n-are adversar pe această piaţă a site-urilor de poker pe interent. Jucătorii sunt atraşi aici de numărul foarte mare de turnee, dar şi de diversitatea acestora. Nu numai numărul turneelor este impresionant, ci şi valoarea premiilor oferite.

Dacă la alte camere online în afară de Holdem şi Omaha cu greu puteţi juca alt tip de poker, în schimb aici sunt disponibile toate tipurile de poker cunoscute. PokerStars a intrat chiar şi în cartea recordurilor pentru găzduirea celui mai mare eveniment de poker online din istorie precum şi pentru cel mai mare număr de persoane care jucau în acelaşi moment. PokerStars are un team format din 48 de jucători profesionişti. Pe lângă aceştia mai reprezintă compania şi doi jucători de fotbal de top: Neymar jr. şi Cristiano Ronaldo.
 

2. Unibet Poker - înregistrează-te acum

unibet-poker-webiste.JPG

Atunci când vorbim de Unibet primul lucru care ne vine în minte este seriozitate. În 2014 compania a primit The International Gaming Awards, distincţie oferită celui mai mare operator de jocuri de noroc online. Faptul că din 2004 rezistă pe piaţă este o dovadă ca Unibet.ro este o cameră de poker online de încredere. Începând din anul 2008 Unibet Poker a dat startul propriilor turnee de poker live, denumite Unibet Open. Acestea au fost un succes încă din start.

Dacă până în februarie 2014 a utilizat Microgaming Poker Network din acel moment cei de la Unibet au decis să aibă propria reţea de poker, asta deoarece camera era într-un uşor declin. Software-ul Unibet Poker este creat de Relax Gaming, companie care în prezent este în proprietatea Unibet. Software-ul este utilizat doar de către utilizatorii Unibet şi are o interfaţă mai degrabă pentru a încuraja pokerul ca şi mod de recreere decât ca o sursă de venit. La Unibet Poker puteţi juca Texas Holdem şi Omaha. Turneele oferite sunt destul de bune, la mesele cash găsim constant jucători, bonusurile şi promoţiile nu lipsesc, aşa că avem toate motivele să spunem despre Unibet Poker că este al doilea site de poker pe care vi-l recomandăm.
 

3. 888 Poker - click aici pentru a te înregistra


A treia în topul recomandărilor noastre camera 888Poker este a doua cea mai mare şi mai populară din lume după PokerStars. 888Poker face parte din 888 Holdings plc şi a fost lansat în anul 2002 oferind jucătorilor de poker atât jocurile clasice de Holdem şi Omaha, cât şi Seven-card stud. La fel ca la PokerStars şi Unibet şi la 888Poker se poate juca de pe telefon sau tabletă. În august 2013 a fost lansată o nouă aplicaţie mobilă oferind posibilitatea jucătorilor de a participa la turnee multi table, opţiune care nu era disponibilă în vechea aplicaţie. Există şi un team 888Poker din care în prezent fac parte şase jucători: patru bărbaţi şi două femei.
 

Cele mai bune bonusuri oferite românilor de site-urile de poker online


Fiecare dintre cele trei camere la care ne putem juca legal oferă câte un bonus de bun venit după cum urmează:

  • PokerStars - depune suma de 20$ și primești un bonus de 30$ ce este eliberat sub forma de jocuri gratuite după cum urmează: 20 de bilete Spin & Go de 1$ fiecare pentru turnee unde premiile ajung până la 10,000$, bonus cash de 10$ pe care îl poți folosi în orice mod dorești, și un bilet pentru un turneu cu premii totale de 1 milion de dolari! Află mai multe despre această promoție!
  • 888Poker - este oferit un bonus de 100% în limita a 3,000RON! Depui 3,000RON și te joci cu 6,000RON. Bonusul este eliberat în tranșe de câte 40RON pe parcurs ce te joci: la fiecare rake de 200RON primești o tranșă de 40RON. Mai multe informații despre ofertă găsești aici: https://pariurix.com/bonus-de-3000ron-la-888poker.html
  • Unibet Poker - este oferit un bonus de 100% în limita a 200€, bonus ce este eliberat în 5 tranșe. Pentru a debloca integral acest bonus trebuie să acumulezi un rake de 800€. Dacă accesezi acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre oferta de bun venit a celor de la Unibet.

 

Camere de poker online unde se poate juca de pe mobil


Pokerul pe mobil n-a apărut de foarte mult timp. Dacă la pariuri mobilul este de ajutor mai puţin pentru că vă ia câteva minute să vă plasaţi biletele şi o puteţi face pe fugă dimineaţa când plecaţi la job, în schimb pokerul de pe mobil este un mare avantaj pentru pasionaţii de poker online. Spunem asta pentru că puteţi juca poker în pauzele de la job sau seara atunci când n-aveţi chef să staţi la calculator şi astfel puteţi juca lejer din pat. Vă prezentăm mai jos principalele camere de poker online unde se poate juca de pe mobil.
 

1. PokerStars - click aici pentru a juca poker de pe mobil

pokerstars-mobile.jpg


La PokerStars puteţi juca poker mobile pe iPhone şi iPad extrem de simplu, descărcând aplicaţia PokerStars Mobile Poker. Aveţi câteva funcţii de top, precum funcţia de aşezare rapidă sau un buton "Joacă acum" care vă permite să vă alăturaţi imediat jocurilor şi turneelor favorite. Puteţi de asemenea să jucaţi poker şi pe dispozitivul cu Android. Totul este foarte bine optimizat, astfel că puteţi juca jocuri cash, Sit & Go/uri şi turnee. Aveţi la dispoziţie funcţii precum chat, aşezare rapidă la mese, multi-tabling, precum şi tutoriale.
 

2. Unibet Poker - joacă acum la Unibet Poker de pe mobil

poker-mobile-la-unibet.JPG

Vă este pusă la dispoziţie aplicaţia Unibet Poker. Aceasta este disponibillă numai pe iPad. De asemenea mai puteţi juca poker şi de pe Android, dar aici trebuie să vă asiguraţi că telefonul îndeplineşte cerinţele minime: SO Android versiunile 2.2x, 2.3x şi 3.1 şi Adobe Flash Player versiunea 10.1 şi AIR versiunea 2.6x.
 

3. 888 Poker - jucaţi poker acum de pe mobil

888mobile.JPG

Dacă aveţi un dispozitiv mobil cu Android, un iPad sau un iPhone veţi putea juca poker de pe mobil la 888Poker.com. Pentru iPad şi iPhone aveţi posibilitatea să cereţi aplicaţia pe e-mail.
 

Camere de poker cu magazine de unde jucătorii îşi pot achiziţiona produse

Cele mai mari camere de poker online din lume le oferă clienţilor magazine unde în schimbul punctelor acumulate la mesele cash se pot achiziţiona diverse produse. Din păcate însă la momentul la care scriem acest articol (ianuarie 2015) doar magazinul celor de la PokerStars este disponibil.

1. PokerStars 

pokerstars-store.jpg

În magazinul VIP PokerStars puteţi câştiga orice, de la îmbrăcăminte de calitate la iPod-uri şi chiar intrare la World Series of Poker. Vă prezentăm mai jos doar câteva din produsele disponibile în magazinul VIP al celor de la PokerStars. Turneu de o singură masă cu un membru TeamPokerStars Pro 15.000 FPP, bilet cu care poţi aşadar să joci doar tu cu Daniel Negreanu. Pentru 65.500 FPP puteţi cumpăra un tichet de 1.050$ la Super Tuesday, iar pentru doar 2.500 FPP puteţi achiziţiona un hanorac cu glugă Linea. În schimbul a 55.000 FPP puteţi cumpăra un smartphone HTC One (M9).

2. 888Poker 

magazin-888poker.JPG

La 888Poker s-ar putea să fie în prezent o "criză" de produse, asta pentru că la toate punctele necesare sunt 0, adică produsele nu sunt disponibile. La momentul în care magazinul va fi din nou funcţional vom reveni cu detalii.

 

Cele mai bune turnee de poker online

Cele mai mari turnee de poker online le veţi găsi la Pokerstars.com. Ce oferă această cameră de poker este cu adevărat incredibil în comparaţie cu, să spunem, 888 Poker. La aceasta din urmă cel mai important turneu este "The $200.000 GTD Whale". Ce avem însă duminică la PokerStars (vezi aici lista completă de turnee) n-are loc de comparaţie.

sunday-tourneys.jpg

 

  • Un turneu cu rebuy şi add-on de 100$ este Sunday Rebuy, turneu cu premii garantate de 200.000$. Acesta are loc duminica de la ora 12:00 ET.
  • Atracţia pokerului online este Sunday Million. În fiecare săptămână PokerStars oferă premii garantate de un milion de dolari în cadrul acestui turneu. Buy-in-ul este cam măricel, 215$, dar trebuie spus că se poate ajunge la Sunday Million şi printr-unul din sutele de sateliţi care au loc pe durata săptămânii.
  • Sunday Storm este un turneu pe gustul tuturo. Spunem asta pentru că are buy-in de doar 1$ şi premii garantate de 300.000$. Orice jucător de poker îşi doreşte să lupte pentru asemenea premii plătind doar 11$. Turneul are loc tot duminica, de la ora 13:30ET.
  • Sunday Warm-Up turneu de la ora 11:00(ET) cu premii garantate de 500.000$. La acest turneu intrarea costă 215$.

Fără doar şi poate acestea sunt cele mai atractive turnee de poker online constante. Altfel mai pot exista şi anumite turnee speciale cu premii mai mari, dar acelea sunt destul de rare.

 

Modalități de generare a profitului de către camerele de poker

Pokerul online a ajuns să fie preferința multor împătimiți de jocuri de noroc, atât din țară, cât și din lume. Încetul cu încetul, jocul de poker pe internet a început să evolueze, iar cei care dețin aceste pagini să încerce să le inoveze mereu, astfel încât jucătorii să poată beneficia de cât mai multe avantaje.
După cum bine am mai spus, camerele de poker online generează venituri prin mai multe metode.

Accesând site-uri de poker online și intrând într-o cameră, alături de alți jucători, puteți să beneficiați de câștiguri prin rake,  care reprezintă o mică parte din pot, care valorează, în general, 5% din valoarea acestuia. De regulă, fiecare site care vă oferă posibilitatea de a juca poker online are propria structură și modalitate după care colectează rake-ul. A doua metodă prin care camerele de poker online generează un profit este Fee-ul, care tradus din engleză înseamnă taxă. Asta înseamnă că fiecare participant al camerei plătește o taxă, pentru a putea lua parte la joc. În cazul turneelor, aceasta reprezintă 10% din taxa de înscriere la turneu. Jocurile de tip casino sunt a treia metodă. Marii împătimiți ai pokerului online știu că aceste camere de poker online recomandate și de noi le oferă posibilitatea de a juca jocuri de tip casino (black jack, ruletă, craps și multe altele).
 

Ce avantaje îți aduce jocul de poker pe mobil?

Tehnologia tot mai avansată, dar și gadgeturile inteligente de care tot mai multă lume beneficiază sunt câteva dintre motivele pentru care deținătorii de camere de poker online s-au gândit la crearea unor aplicații care fac posibilă jucarea pokerului direct de pe mobil sau de pe tabletă.

De aceea, datorită acestor aplicații, puteți intra și juca în diferite camere poker de pe mobil, chiar și atunci când sunteți în mișcare, în concediu sau când nu aveți acces la un calculator sau la un laptop. Aveți nevoie este de o conexiune bună la internet, astfel încât atunci când intrați pe site-uri de poker online să nu pierdeți anumite mișcări sau momente cheie din cauza unor întreruperi.

Avantajele pokerului online pe tabletă sau pe telefon sunt accesibilitatea unui număr mare de utilizatori de tehnologie modernă, precum și numeroasele  aplicații care apar, atât pentru sistemul Android, cât și pentru cel iOS și Blackberry. Dispozitivele sunt foarte flexibile, le puteți lua oriunde și puteți să jucați într-o cameră de poker în orice moment din zi. Mai mult decât atât, mai nou, puteți găsi foarte multe aplicații de downloadat gratuit, astfel că veți ieși mai ieftin dacă optați pentru un joc de poker de pe mobil și veți beneficia de mai multe bonusuri la poker-ul online.

JOACĂ POKER LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!


 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive