Camere de poker online în România la care putem juca legal

Avem puține camere de poker online la care putem juca online legal, dar din fericire le avem cam pe cele mai bune. Inclusiv acest site, considerat numărul 1 la nivel mondial!

A fost puțină nebunie cu licențierea asta și am observat că mulți jucători sunt confuzi. Nu de puţine ori am fost întrebat dacă pe site-urile de poker online din România putem juca fără riscul unei amenzi. Categoric da, la cele licenţiate. Au intrat, începând din 2015, sub stricta reglementare a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, așa că e perfect normal să te întrebi dacă ești în legalitate atunci când îți deschizi un cont la o cameră de poker online.

 

Camerele de poker online licențiate în România

În acest moment, pe teritoriul României operează legal trei site-uri de poker online. Chiar dacă oferta nu este atât de variată în comparație cu pariurile sportive, vorbim despre trei dintre cei mai mari operatori din lume în domeniu.

Toate cele trei camere de poker dețin licență definitivă din partea ONJN până în 2026!!! Drept urmare, îți poți deschide cont în deplină siguranță.

 

PokerStars fără rival la camere de poker online

PokerStars este fără doar și poate cea mai mare cameră de poker online din lume și reprezintă opțiunea perfectă indiferent de nivelul la care vrei să joci. Înființat în anul 2000, site-ul își atrage jucătorii cu un bonus de bun venit consistent, dar și cu o ofertă de jocuri inegalabilă. Ai acces zilnic la sute de turnee și jocuri cash, dar și la jocuri marcă înregistrată. Mă refer la turnee de tip Sit&Go cu o structură specială. Spin&Go și Beat The Clock sunt două jocuri extrem de apreciate la care iau zilnic parte mii și mii de jucători

Deschide un cont de aici la Pokerstars și încasează 600$ de bun venit

Poți fi sigur că în orice moment ai acces la zeci de turnee și mese cash, cu buy-in-uri pentru orice buzunar. Iar premiile la care ai acces sunt cu adevărat fabuloase. Aici joacă milioane de useri din întreaga lume. Deci, nu vei avea nici cea mai mică problemă în a găsi o masă cash sau un turneu conforme cu bugetul tău, indiferent de tipul de joc preferat.

Softul PokerStars funcționează impecabil, iar versiunea pentru mobil este mult peste așteptări.La toate acestea se adaugă și un program excelent de loializare. Strângi puncte pentru fiecare turneu sau mână jucată la mesele cash; ulterior, le poți transforma în bonusuri, în bani sau poți cumpăra produse din magazinul PokerStars.

 

888 este unul dintre liderii mondiali la Gambling

888 Poker este de asemenea o cameră de poker online extrem de cunoscută și respectată la nivel mondial. Investițiile din ultimii ani sunt impresionate și transformă brandul 888 într-un veritabil competitor pentru PokerStars. Cu o interfață extrem de ușor de învățat și folosit, 888 îți oferă acces la o multitudine de turnee, mese Sit & Go sau cash, cu buy-in-uri pentru orice buget. Cele mai importante turnee sunt concentrate seara și în weekenduri așa că ai acces la ele și dacă pokerul nu reprezintă principala ta preocupare.

Deschide un cont de aici la 888Poker și încasează bonus de bun venit 3000 RON

Bonusul oferit de 888 Poker noilor jucători este IMENS. În plus, și pe acest site ai acces la un program de loializare prin care poți transforma punctele strânse în bani sau în produse. Ai acces la turnee freeroll sau cu buy-in-uri începând de la un cent, dar și la mese destinate celor care joacă pe mize mari.

888 Poker oferă și jocuri marcă înregistrată: turnee și mese cash SNAP și turnee Sit&Go BLAST Poker. Ambele versiuni sunt destinate celor care nu vor să piardă mult timp la masa de joc și vor să aibă în permanență parte de acțiune!

 

UNIBET Poker - la pariuri online sunt super tari

Al 3-lea site cu licență în România e Unibet Poker. Vorbim tot despre un operator de top unde ai siguranța că te afli în legalitate. Ce îmi place la acest site este că la pariuri online, unde îmi omor 90% din timp sunt super tari!

La Unibet Poker poți juca Texas Hold'Em sau Omaha și ai acces zilnic la sute de turnee. Buy-in-urile variază între un cent și sute sau mii de dolari. Spre deosebire de 888 Poker sau PokerStars aici ai și opțiunea de a juca direct din browser! Asta constituie un plus important pentru mulți, în condițiile în care poți accesa de oriunde site-ul Unibet.

Deschide un cont de aici la Unibet Poker și încasează 200 EURO  bonus de bun venit

În prezent, numărul de jucători pe Unibet e mai mic comparativ cu celelalte opțiuni; însă nu aș privi asta ca pe un dezavantaj. Un număr mai mic de jucători poate însema și un acces mai ușor la premii, lucru pe care mulți nu îl au în vedere.

 

Retrageri rapide de bani

Era să uit să aduc în discuție un aspect extrem de important pentru majoritatea jucătorilor. Sunt întrebat adesea despre timpul de retragere.  Din acest punct de vedere, ne aflăm într-un moment mult mai bun decât în urmă cu câțiva ani. Retragerile sunt procesate rapid la toate cele trei camere de poker licențiate în România. Un plus parcă pentru PokerStars și Unibet.
 

Încasează bonusurile acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi