Camere de poker online recomandate şi de încredere

Pariurix.com îţi prezintă cele mai bune camere de poker online, cele mai bune bonusuri şi cele mai bune programe. Dacă vrei să joci poker pe internet ai ajuns în locul care trebuie. Este uşor să jucăm poker online datorită unor programe speciale de poker cu o grafică incredibil de reală. Pentru un începător este destul de greu să aleagă site-ul şi programul de poker potrivit pentru el, de aceea venim în sprijinul lor cu un tabel ce conţine camerele de poker online licenţiate în România, aranjate în ordinea încrederii noastre în ele.

Trebuie să ştiţi că pe lângă bonusurile trecute mai jos (apropo, se pot modifica în timp, aşa că vizitaţi site-ul fiecărei camere de poker pentru a vedea bonusul curent) la acestea veţi mai primi şi diverse bonificaţii atunci când efectuaţi un depozit sau cand ajungeţi la un nivel superior (la cele care au programe de loialitate). Astfel puteţi primi diferite tichete de intrare în turnee speciale sau bonusuri în bani.

Vă recomandăm programul de poker al celor de la Pokerstars.com  deoarece este cel mai mare site de poker online. După ce aţi descărcat programul de poker şi l-aţi instalat vă cere să completaţi un formular pentru contul personal la aceea cameră de poker. După ce aţi finalizat deschiderea contului puteţi depune bani în cont folosind un card VisaElectron sau Mastercard (vezi aici ce carduri sunt recomandate pentru jocurile de noroc online).

Probabil mulţi dintre voi au foarte multe întrebări despre pokerul online de aceea vă invităm pe cel mai activ forum de pariuri în secţiunea Forum Poker, unde puteţi discuta despre jocul de poker în general, dar şi despre fiecare cameră de poker online în parte.

Puteţi juca poker unu contra unu sau în turnee de poker. Există anumite turnee la care nu trebuie să plătiţi intrarea, dar puteţi câştiga bani dacă terminaţi pe unul din locurile premiante. Aceste turnee vă pot ajuta enorm de mult să vă dezvoltaţi aptitudinile pentru jocul de poker şi veţi deveni astfel un jucător din ce în ce mai bun. Pe lângă îmbunătăţirea jocului de poker aveţi şanse mari să luaţi şi nişte bani sau premii.

Unde joacă poker cei mai mulţi români în acest moment? Află acum!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!