Camere de poker online recomandate de Pariuri-X

Prima camera de poker pe care o recomandam jucatorilor de poker online este Pokerstars.com. Cel mai popular loc de intalnire pentru jucatorii buni de poker din intreaga lume. Aici puteti juca poker online alaturi de incepatori, dar si de jucatori consacrati precum Daniel Negreanu, Chris Moneymaker sau Joe Cada. Tot la Pokerstars va puteti intalni la mese sportivi celebri precum Rafael Nadal, Boris Becker sau Marcus Hellner.

6fe35ba01908e36afab2ceab55a76be1.jpg

O alta camera de poker online care Pariurix.com o recomanda este Unibet Poker.com. Faptul ca face parte din unul din cele mai mari branduri de jocuri de noroc din lume, Bwin.party, asigura seriozitatea lui PartyPoker. La aceasta camera de poker online aveti pana la 50% rakeback, precum si promotii exclusive oferite jucatorilor VIP, dar si un magazin unde cu ajutorul a Party Points (se obtin jucand poker pe bani reali) va puteti achizitiona diverse produse.

Redeschis de curand FullTiltPoker.com va asteapta cu un super bonus de 100% la primul depozit. La fel ca si la PokerStars si la Full Tilt Poker puteti juca la mese alaturi de jucatori profesionisti, cum ar fi Viktor ''Isildur1'' Blom, Gus Hansen sau Tom ''Durrrr'' Dwan. Dezavantajul avut de Full Tilt Poker in Romania este ca de la redeschidere nu mai are meniu in limba romana. Acest lucru insa nu ar trebui sa fie un impediment care sa va faca sa nu alegeti Full Tilt Poker pentru a juca poker online.

La fel ca si la cele trei camere specifice de poker si aici aveti oportunitatea sa jucati la mese cash cu buy-in incepand de la sume infime si ajungand pana la sute de dolari. Acelasi lucru este valabil si pentru turneele oferite de cele patru camere de poker pe care Bet365 vi-le recomanda.

Oricare din cele patru alternative veti alege pentru a juca poker online cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta.

Joaca poker acum la cea mai mare camera de poker online din lume!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi