Full Tilt Poker

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp Full Tilt Poker a fost preluată de către PokerStars! Astfel informațiile de mai jos nu mai sunt valabile! Poți juca cu încredere la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume - află mai multe.


Articolul inițial

Camera Full Tilt Poker a fost fondata in anul 2004, iar in anul 2012 a fost preluata de PokerStars. In momentul de fata aceasta este una din cele mai importante camere de poker din lume. Clientii din Romania care isi deschid un cont utilizand link-urile noastre beneficiaza de un bonus de 100% in limita a €600 pentru prima depunere!

Interfata site
Site-uil este disponibil in 19 limbi diferite, printre care si limba romana. Daca accesam varianta in romana avem acces doar la o pagina introductiva de pe care putem descarca aplicatia sau putem afla mai multe despre bonusul pentru prima depunere. Cei care vor sa intre pe varianta completa a site-ului trebuie sa acceseze pagina in limba engleza.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

Interfata site Full Tilt Poker

Descarcare aplicatie si deschidere cont
Pentru a descarca aplicatia dam click pe  „Joaca acum” iar apoi urmam instructiunie. Va trebui sa alegem limba in care instalam aplicatia, dar o putem schimba ulterior. Sunt disponibile 23 limbi diferite dintre care nu lipseste nici romana.
Instalare aplicatie Full Tilt Poker
Interfata aplicatie Full Tilt Poker

Dupa instalare dam click pe "Creare cont". Se incarca un formular in care completam adresa de email si alegem un user si o parola, dupa care dam click pe "Inscrie-ma". Apoi se incarca o fereastra in care trebuie sa introducem codul de validare primit pe email. Putem omite acest pas pentru moment, dar tot trebuie sa ne verificam mail-ul inainte sa putem efectua o depunere.
Validare mail Full Tilt Poker

In final trebuie sa alegem modul in care sa vizualizam aplicatia. Avem de ales intre "Vizualizare standard" si "Vizualizare de baza". Primul tip de vizualizare este inalnit la majoritatea camerelor de poker online pe cand al doilea este mai potrivit pentru incepatori. Noi vom folosi vizualizarea standard. Aceasta poate fi schimbata ulterior din aplicatie.
Mod vizualizare aplicatie Full Tilt Poker

Aplicatia noastra va arata in felul urmator:
Full Tilt Poker interfata aplicatie

Inainte sa puteti efectua o depunere trebuie sa introduceti datele voastre personale. Dati click pe "Cont" (din coltul stanga sus) si apoi alegeti optiunea "Schimbare date personale". Introduceti datele voastre reale fiindca va trebui sa trimiteti o copie dupa un act de identitate inainte sa puteti retrage bani de pe cont. De asemenea nu puteti depune cu cardul daca datele de pe acesta nu coincid cu cele completate de voi aici.
Schimbare date personale Full Tilt Poker

Metode de depunere si retragere
Pentru a efectua o depunere accesati optiunea "Cashier", iar apoi dati click pe "Fa o depunere". Desi nu sunt oferite foarte multe metode de plata, nu lipseste niciuna din cele importante. Putem depune prin transfer bancar sau utilizand carduri de credit/debit Visa si Mastercard, portofele electronice precum Skrill sau Neteller, dar si cartele prepay Paysafecard. Indiferent de metoda aleasa depunerea minima este de $10 si nu se percep taxe. Depunerea poate fi efectuata in RON, dar suma va fi convertita automat in $/€ atunci cand este adaugata in soldul contului..
Metode depunere Full Tilt Poker

Pentru a depune utilizand un card urmati instructiunile din poza urmatoare.
Depunere cu cardul la Full Tilt Poker

Puteti retrage bani pe carduri Visa, dar nu si pe cele Mastercard. Retragerea minima este de $50 si are loc in 5-10 zile lucratoare. Cei care au carduri Mastercard pot alege o retragere prin transfer bancar, aceasta durand 3-5 zile. Trebuie sa scoateti minim $10. Daca doriti sa efectuati o retragere mai rapida sau sa scoateti o suma mai mica, atunci puteti opta pentru o plata pe Skrill sau Neteller. Puteti scoate orice suma (minim $1) iar plata are loc in maxim 24 ore, desi de multe ori nu dureaza mai mult de cateva ore. Nu in ultimul rand puteti solicita si un cec, dar trebuie sa scoateti minim $100 iar transferul poate dura si 15 zile.
Metode retragere Full Tilt Poker

Verificare cont
In functie de suma solicitata sau de metoda de plata aleasa, exista posibilitatea sa puteti efectua cateva retrageri fara a fi necesar sa va verificati contul. Daca vreti sa scapati de aceasta grija inainte sa fiti contactati de staff-ul Full Tilt Poker, atunci trimiteti un mail la adresa verification@fulltiltpoker.eu in care sa atasati o copie dupa un act de identitate (buletin, permis conducere, pasaport) si o copie dupa un extras de cont sau o factura de utilitati. Nu uitati sa introduceti in mail si userul vostru.

Bonus de 100% la prima depunere
Full Tilt Poker ofera clientilor noi un bonus de 100% in limita a $600 atunci cand efectueaza pentru prima data o depunere. Daca depunerea este de $200 sau mai mica, bonusul va fi eliberat in 10 transe egale. Daca depuneti mai mult de $200, atunci veti primi banii in transe de cate $20. Primiti $1 pentru fiecare 25 puncte Full Tilt acumulate.
Bonus prima depunere Full Tilt Poker

Pentru a opta pentru aceasta oferta efectuati intai o depunere. Apoi din "Cashier" dati click pe "My Promotions" si veti fi redirectionati catre pagina de promotii de pe site. Alegeti din meniul din stanga optiunea "First Deposit Bonus", iar apoi dati click pe "Opt in now", exact ca in imaginea urmatoare:
Optare pentru bonus Full Tilt Poker

Trebuie sa optati pentru aceasta oferta in maxim 60 zile din momentul in care ati efectuat prima depunere. Apoi aveti la dispozitie inca 60 zile sa deblocati bonusul. Pe langa bonus veti pastra si punctele acumulate, pe care le puteti schimba cu bilete la turnee sau le puteti cheltui in magazinul Full Tilt.

Edge Rewards
Acesta este un program de loialitate prin care sunteti recompensati in functie de cate puncte reusiti sa strangeti.

Exista sase nivele VIP pe care le puteti atinge in functie de cat de mult va jucati. Nivelul vostru VIP este dat de media zilnica a punctelor stranse in ultimele 30-100 zile, dupa cum urmeaza:
Nivele VIP Full Tilt Poker

Jucatorii care ating nivelul "Bronze" primesc tichete la turnee zilnice (dar si la un turneu special in fiecare duminica) unde pot castiga alte tichete catre mese sau turnee mai importante (la care se pot castiga bani reali).

De la nivelul "Silver" in sus primiti recompense in bani reali in functie de numarul de puncte pe care l-ati strans, dupa cum urmeaza:
Recompense cash Full Tilt Poker

Daca in ultimele 30 zile ati strans 4500 puncte, atunci aveti o medie de 150 puncte/zi si va aflati la nivelul "Platinium". Conform planului de recompense primiti $2.00 pentru fiecare 100 puncte, deci primiti un total de $90 pentru punctele acumulate. Recompensele sunt platite odata pe saptamana. Daca intr-o saptamana (dupa finalizarea perioadei de calificare) oscilati intre doua sau mai multe nivele, atunci recompensa totala va fi calculata in functie de cate puncte ati acumulat la fiecare nivel.

Odata ce ati atins nivelul "Diamond" puteti cheltui punctele direct in magazinul "Diamond Edge Store".
Diamond store Full Tilt Poker

Daca atingeti nivelul Black Card primiti dreptul sa schimbati punctele direct in bani, la o rata de schimb de 200 puncte = $1. Acesta este un beneficiu suplimentar pe langa banii care ii primiti pentru fiecare nivel, asa cum v-am explicat mai sus.

De exemplu, sa presupunem ca in ultimele 100 zile am strans 50,000 puncte. Avem o medie de 500 puncte pe zi, atingand astfel nivelul „Black Card”. Presupunem ca in nici un moment nu am fost mai jos de nivelul "Diamond". Pentru aceste puncte primim ca recompensa $1250  ($2.5 pentru fiecare 100 puncte, deci $1250 pentru 50,000 puincte). Pe langa aceasta, putem schimba cele 50,000 puncte in bani reali la rata de schimb 200 puncte = $1, insemnand suma de $250. In total primim astfel o recompensa de $1500.

Nu este obligatoriu sa schimbati punctele in bani reali. Le puteti cheltui si in Full Tilt Store. Aici puteti achizitiona bilete pentru turnee / ring games sau software-uri de securitate pentru telefon.
Store Full Tilt Poker

Mese de joc oferite
Full Tilt Poker iese in evidenta prin diversitatea ofertei. Gasim mese Sit & Go de 2,6 sau 9 jucatori cu taxe de intrare cuprinse intre $0.50 si $5.000, dar si mese cash (Ring Games) cu mize de $0.01/$0.02, dar si de $2.000/$4.000. Pe langa Hold'em putem juca si Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, Stud, Draw, Irish si jocuri mixte.

Jucatorii care prefera jocuri mai rapide pot opta pentru Rush Poker, joc unde sunteti mutati la alta masa imediat ce dati fold. Aici puteti juca Hold'em si Omaha Hi, iar mizele sunt cuprinse intre $0.01/$0.02 si $2/$4.

Puteti participa si la turnee, dar despre acestea vom vorbi in cele ce urmeaza. Nu in ultimul rand puteti opta pentru un joc de blackjack sau ruleta. Este foarte usor sa gasim jocurile sau mesele pe care le cautam. Trebuie doar sa alegem optiunile dorite din filtrul din partea de sus a aplicatiei.
Jocuri oferite de Full Tilt Poker

Turnee Freeroll
Sunt oferite turnee freeroll, dar nu poate intra chiar oricine in ele. Puteti intra in schimbul unui numar de puncte (puncte despre care am vorbit mai sus) sau in schimbul unor tichete (care se dau atunci cand atingeti un anumit nivel VIP sau efectuati o depunere).
Turneu freeroll Full Tilt Poker

Majoritatea acestor turnee sunt sateliti de calificare pentru turnee mai mari, dar gasim si cateva turnee cash cum ar fi:  Bronze Edge Freeroll (premii totale de $1000) si The daily Edge (premii totale de $500). La acestea primesc tichete de participare cei care sunt minim nivel Bronze. Un alt turneu interesant este "100 Points Tournament" unde in schimbul a 100 puncte puteti lupta pentru o parte din pot-ul de $500 pus in joc.
Full Tilt Poker turneu freeroll

Turnee cu pot garantat
Exact ca si la PokerStars, turneele importante cu premii mari sunt tinute in fiecare zi de duminica. Atractia principala a celor de la Full Tilt Poker este reprezentata de turneul "$250,000 Guarantee". Taxa de inscriere este si ea pe masura insa: $215. Acest turneu are loc in fiecare duminica, la orele 22:00. La o scara mai mica poate fi comparat cu "Sunday Million" de la Pokerstars desi este evident ca tot acel turneu este mai important.

Jucatorii dispusi sa plateasca taxe mari de intrare pentru premii pe masura pot sa isi incerce norocul si la urmatoarele turnee:
- The Sunday Brawl: fond garantat de $200,000, taxa de inscriere de $255.
- Super Sized Sunday: fond garantat de $100,000, taxa de inscriere de $100.
- The T-Rex: fond garantat de $75,000, taxa de inscriere de $162.
- The Sunday Mulligan, fond garantat de $50,000, taxa de inscriere de $215.

Aceste turnee sunt ceva mai putin atractive decat alternativele oferite de PokerStars jucatorilor dispusi sa plateasca taxe substantiale de inscriere, dar chiar si asa sunt destui jucatori care se inscriu la acesta. Se intampla destul de rar ca un turneu sa nu aibe loc din cauza ca nu se strang destui jucatori.

Sunt oferite si turnee care au loc pe parcursul a mai multe etape si zile, unde premiile sunt de $10,000 - $400,000 si taxa de inscriere este cuprinsa intre $2,20 - $55.00. Bineinteles ca cu cat potul este mai mare iar taxa este mai mica, cu atat si numarul de etape prin care trebuie sa trecem este mai mare.
Turnee premii garantate Full Tilt Poker

Jucatorii care vor sa ajunga la turneele importante platind o taxa mai mica, pot incerca sa se califice prin intermediul turneelor satelit. Taxele nu sunt nici aici chiar modice, ele fiind maxim de 5-10 ori mai mici decat taxele normale. Este adevarat ca platind o taxa mai mare, sunt si mai putini jucatori care se bat pe un singur loc. Chiar si asa credem ca sunt destui jucatori care ar vrea sa isi incerce norocul cu $2-10 pentru un loc la turneul de $250,000 , asa cum ofera Pokerstars.
Turnee satelit Full Tilt Poker

Sunt oferite zilnic si turnee cu premii garantate pentru jucatorii care nu sunt dispusi sa plateasca mai mult de $10 pe un tichet de participare. Ne-a sarit in ochi turnee precum: $750 Guarantee (taxa de inscriere: $1,10) sau $500 Guarantee (taxa de inscriere: $1,10, sunt permise maxim 1 Rebuy si 1 Addon). Aceste turnee sunt oferite zilnic. Trebuie sa recunoastem insa ca numarul turneelor cu premii decente si taxa de inscriere modica este mult mai mic decat la alte camere de poker.
Turnee cu taxa mica la Full Tilt Poker

Promotii
Pe langa bonusul pentru prima depunere, programul de loialitate si turneele oferite, Full Tilt Poker vine frecvent si cu alte promotii atractive. Acestea se modifica insa constant odata la cateva saptamani sau luni, astfel incat va recomandam sa consultati cu regularitate site-ul pentru a vedea care sunt ultimele noutati.
Promotii Full Tilt Poker

Full Tilt Poker de pe telefon/tableta
Exista o aplicatie pentru Iphone/Ipad dar aceasta nu poate fi descarcata din Romania. Nu exista o varianta mobila a site-ului, astfel incat nu ne putem juca direct din browser-ul telefonului/tabletei. Speram ca aceasta problema sa fie remediata in timp.

Asociere cont Full Tilt cu PokerStars
Daca avem cont la ambele site-uri putem sa le asociem intre ele. Acest lucru ne da posibilitatea sa transferam bani intre cele doua conturi. Trebuie sa aveti completate datele personale atat pe contul de Full Tilt, cat si pe cel de Pokerstars inainte sa puteti face aceasta asociere de conturi.

Dati click pe "Cont" din coltul din stanga sus al aplicatiei, apoi alegeti optiunea "Asociere cont Pokerstars". Se incarca o fereastra in care apasati "Continue".
Asociere Full Tilt Poker - Pokerstars
Asociere Full Tilt Poker - Pokerstars

Veti ajunge la o pagina precum urmatoarea:
Asociere Full Tilt Poker - Pokerstars

In acest moment trebuie sa intrati pe aplicatia PokerStars si sa va logati in contul vostru.
Accesati si de aici "Asociere cont Full Tilt", iar apoi dati click pe "Continue".
Asociere Full Tilt Poker - Pokerstars
Asociere Full Tilt Poker - Pokerstars

De data aceasta veti primi un cod de asociere ca in imaginea urmatoare:
Asociere Full Tilt Poker - Pokerstars

Dati click pe "Copy to Clipboard", iar apoi puteti da click pe Finish. Intoarceti-va in aplicatia Full Tilt. Aici ati ramas la fereastra in care trebuia sa adaugati codul de asociere. Dati "Paste" in casuta respectiva, iar apoi apasati pe "Continua". Veti fi instiintati ca cererea voastra este procesata. Dati click pe "Continua" iar in final primiti confirmarea ca asocierea celor doua conturi a avut loc cu succes.
Asociere Full Tilt Poker - Pokerstars
Asociere Full Tilt Poker - Pokerstars

Puteti transfera orice suma intre cele doua conturi (chiar si $0.01). Transferul are loc instant. Noi aveam bani pe contul de Pokerstars, dar aveam verificat doar contul de Full Tilt (trimitand copii dupa actele de identitate) . Am incercat sa trimitem bani de pe PokerStars pe Full Tilt si apoi sa ii retragem, ca sa vedem daca merge aceasta procedura. Aceasta a mers fara nici o problema.

Pentru a transfera bani de la Full Tilt la Pokerstars, accesati "Casier", apoi "Transfer Catre". Completati suma si apasati ok. Procedura este aproape identica si invers.
Transfer Full Tilt Poker catre Pokerstars
Transfer Pokerstars catre Full Tilt Poker

Concluzie
Full Tilt este una din cele mai bune camere de poker din lume, desi din punctul nostru de vedere ramane ca nivel sub PokerStars, camera care i-a preluat in 2012. Chiar si asa orice jucator serios  de poker ar trebui sa aiba cont la ambele camere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi