Betfair Poker

ACTUALIZARE MAI 2017

Începând cu data de 1 septembrie 2016 Betfair (deschide un cont acum) nu mai are o cameră de poker care să poată fi accesată din România. Operatorul oferă în acest moment doar pariuri sportive în cotă fixă și pariuri în contrapartidă (betting exchange). Recenzia agenției Betfair poate fi găsită aici: https://pariurix.com/agentii/betfair

O listă cu camerele de poker accesibile din România după 1 septembrie 2016 poate fi accesată aici: https://pariurix.com/la-ce-camere-de-poker-putem-juca-legal-dupa-1-septembrie-2016.html

PLASEAZĂ PARIURI SPORTIVE ȘI PARIURI ÎN CONTRAPARTIDĂ ACUM!

 

ARTICOLUL INIȚIAL

Cel mai mare site de betting exchange din lume ofera pe langa pariuri sportive si o camera de poker unde clientii din Romania beneficiaza de un bonus de 200% la prima depunere, dar si de token-uri gratuite cu care isi pot ridica rapid banca. In cele ce urmeaza vom analiza platforma de poker a celor de la Betfair pentru a vedea daca bonusul este sustinut si de alte servicii de calitate.

Interfata site si descarcare aplicatie
Atat site-ul cat si aplicatia sunt disponibile doar in limba engleza. Intrati pe pagina de poker si dati click pe Download din coltul din dreapta sus pentru a descarca aplicatia.
Interfata site Betfair Poker

Clientii au un singur cont comun pentru toate serviciile oferite de Betfair astfel incat va puteti loga in camera de poker folosind contul de la pariuri. Daca nu aveti un astfel de cont dati click pe "Register" si veti fi redirectionati catre site, de unde trebuie sa urmati instructiunile.
Logare aplicatie Betfair Poker

Camera de poker face parte din reteaua Ipoker astfel incat avem garantia ca aceasta este stabila si performanta. Acesta este si motivul pentru care Betfair Poker seamana foarte mult din punct de vedere grafic cu alte camere cunoscute.
Interfata aplicatie Betfair Poker

Metode de plata
Betfair permite efectuarea de depuneri prin toate metodele de plata cunoscute. Suma minima pe care o puteti depune si taxele aferente difera in functie de metoda aleasa:
- card credit/debit: minim 6 euro, taxa de 1.5%
- Skrill: minim 10 euro,  nu se percep taxe
- Neteller: minim 15 euro, nu se percep taxe
- Paysafecard: minim 5 Euro, taxa de 2.5%
- Ukash: minim 6 Euro, taxa de 4%
- transfer bancar: minim 15 euro, nu se percep taxe, dureaza 2-5 zile.
Metode depuneri Betfair Poker

Daca aveti deja bani la pariuri sportive, atunci puteti folosi din casieria aplicatiei functia de "Transfer" pentru a-i transfera catre platforma de poker.
Transfer portofolii la Betfair

Verificarea contului
Inainte sa puteti solicita o retragere, trebuie sa trimiteti o copie dupa un act de identitate, o copie dupa un extras de cont bancar sau factura de utilitati si o copie fata/verso a cardului (daca ati depus cu cardul). Actele se trimit direct pe site in sectiunea: My Account – Document Uploader.
Verificare cont Betfair Poker
Verificarea contului la Betfair Poker

Serviciul de suport clienti
Staff-ul poate fi contactat prin live chat direct din aplicatie, accesand „Contact us” din meniul de sus.
Suport clienti Betfair Poker

Mai multe detalii legate despre deschiderea unui cont, metodele de depunere/retragere, verificarea contului sau serviciul de suport clienti puteti afla din recenzia Betfair din sectiunea de pariuri sportive, acolo unde am discutat pe larg de toate aceste aspecte.

Pachet promotional pentru prima depunere
Jucatorii care efectueaza pentru prima data o depunere sau un transfer catre platforma de poker nu vor fi dezamagiti deoarece bonusul pentru primul depozit este foarte atractiv.
Pachet promotional prima depunere Betfair Poker

In primul rand beneficiati de un bonus de 100% in limita a $2,000. Acesta este eliberat treptat pe parcurs ce va jucati si strangeti puncte. Dar pe langa acest bonus aveti si alte beneficii.

Primiti cinci token-uri de cate €1 fiecare. Token-urile pot fi folosite la mese Sit and Go pentru incepatori. Gasiti aceste mese in categoria: Sit and go - Betfair Tables.
Mese rookie la Betfair Poker

Primiti inca patru token-uri pentru turneul „Weekly €250 Welcome Freeroll”. Saptamanal sunt tinute patru astfel de turnee, cu incepere de la orele 21:30. Ele pot fi gasite in categoria: Tournaments – Freerolls. Premiul total nu este foarte mare, dar pe de alta parte nici nu sunt foarte multi jucatori care se bat pentru acesta, astfel incat aveti sanse reale sa castigati o parte din banii pusi in joc.
Turnee saptamanale Betfair Poker

Pe langa token-urile pentru turneele si mesele de incepatori, mai primiti inca un token si pentru turneul „Bonanza €2,000 Added”. Acesta are loc in ultima zi de duminica a fiecarei luni, cu incepere de la orele 22:00.

Daca folositi codul „MINIGAMES5” atunci cand efectuati primul depozit/transfer, beneficiati de inca o oferta. Mizati minim €5 pe jocurile de cazino din aplicatia de poker (Casino Games din meniul din stanga) si la final primiti cei €5 inapoi indiferent daca ati avut sau nu noroc la aceste jocuri.

Asa cum se poate observa, pachetul promotional oferit de Betfair este mai mult decat avantajos si va ofera foarte multe posibilitati de a va ridica banca de start.

Bonus de fidelitate
Primiti cate 25 puncte status pentru fiecare rake de €1 (taxe platite la mese/turnee). In functie de numarul de puncte acumulate, puteti atinge unul din cele 10 nivele VIP lunare sau unul din cele 3 nivele VIP trimestriale:
Nivele VIP Betfair Poker

In functie de nivelul VIP la care va aflati punctele status se inmultesc cu un anumit coeficient pentru a determina cate puncte VIP primiti:
Puncte VIP Betfair Poker

Punctele VIP pot fi schimbate in bani reali la o rata de schimb de: 375 Puncte = 1 Euro. Sa presupunem ca ati acumulat 9.000 puncte status intr-o luna. In total aveti: 500 + 1000 * 1.05 + 2500 * 1.5 + 5000 * 2.25 = 16550 puncte. Acestia pot fi schimbati cu suma de 44 Euro.

Alte promotii
Betfair vine mereu cu oferte interesante pe care le schimba constant, odata la cateva saptamani sau luni. Accesati direct din meniul site-ului: Poker - Promotions pentru a vedea care sunt cele mai noi promotii de pe urma carora puteti beneficia.
Promotii Betfair Poker

Tipuri de jocuri si mese oferite
De obicei sunt peste 5,000 jucatori activi in acelasi moment care joaca la mese cash, turnee sau sit and go.

Clientii pot juca atat mese cash, cat si sit & go la urmatoarele jocuri: Hold’em, Omaha, 5 Card Stud,  7 Card Stud si Razz. Activitatea la Hold’em si Omaha este buna, in timp ce la celelalte jocuri mesele sunt mai mult goale, dar acest lucru se intampla la majoritatea camerelor de poker. In categoria sit & go gasim si jocuri de heads up, double up, jackpot sau super turbo. Nu in ultimul rand putem opta si pentru un joc Twister, joc care este disponibil la majoritatea camerelor din reteaua Ipoker.
Mese sit and go Betfair Poker

Turnee
Singurele turnee freeroll disponibile sunt cele pentru jucatorii care efectueaza pentru prima data o depunere. Zilnic Betfair ofera destul de multe turnee cu premii garantate de €500-€5000 unde taxa de inscriere este de €1-€5.
Turnee garantate Betfair Poker

Betfair Poker de pe telefon si tableta
Betfair Poker poate fi descarcat pe Iphone sau Ipad din AppStore in timp ce detinatorii unui telefon sau unei tablete cu Android pot descarca aplicatia direct de pe site-ul Betfair. Din pacate nu ne putem juca decat Hold’em  la mese cash sau speed poker. Turneele, mesele sit & go, si orice alte tipuri de jocuri nu pot fi accesate direct din aplicatie. Putem folosi aplicatia pentru a efectua depuneri si accesa detalii legate de contul nostru.
Betfair Poker mobile

Betfair Poker pe mobil

Mobil poker Betfair

Concluzie
Recomandam aceasta camera de poker in special celor care vor sa isi ridice banca de start fara sa investeasca foarte multi bani. Betfair Poker este perfect pentru a face acest lucru deoarece pe langa bonusul atractiv pentru prima depunere primiti si foarte multe token-uri pentru turnee si sit & go. Activitatea este destul de buna astfel incat veti gasi intotdeauna cu cine sa va jucati la masa sau la turneul preferat.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi