Cam slăbuț, domnu' Reghecampf!

Slăbuț, domnu' Reghecampf, campionatul ăsta, slăbuță prestația FCSB. V-ați clasat pe locul doi, concurând de unul singur, fără niciun adversar de calibru, nici din punct de vedere al valorii lotului, nici din acela al potenței patronului, nici al tradiției, al spiritului, dar acesta nu prea mai există la FCSB.

Să ai atâtea atuuri și să nu reușești să le unești în așa măsură, încât să câștigi titlul, e un pic jenant pentru valoarea dumneavoastră, vă rog să mă scuzați.

Am înțeles la început, n-ați avut toate transferurile la dispoziție, trebuia omogenizat lotul, trebuia să-i împrieteniți pe jucători, dar nu v-a mai reușit ca pe vremea celebrelor grătare de la Snagov. Am avut de multe ori impresia că fotbliștii din primul 11 și cei care intrau pe parcursul unui meci sunt certați între ei, sunt dușmani de moarte, doar că nu-și dădeau la cotoaie. Oare nu s-a mai îngrășat porcul?

I-ați bramburit pe toți, i-ați mutat pe toate posturile posibile și imposibile, numai pe ăla care trebuie nu. În asta constă știința unui antrenor, domnu' Reghe, să știe să-i poziționeze pe jucători, astfel încât aceștia să dea randament maxim. Dumneavoastră nu v-a ieșit un an întreg, nici cu De Amorim, nici cu Boldrin, nici cu Enache, nici cu Tănase și nici măcar cu Alibec.

Cu lotul ăsta, FCSB trebuia să conducă detașat sezonul regulat și să ia titlul în play-off cu cel puțin trei etape înainte de final. Ați fi evitat astfel milogeala asta de final pe la TAS.

N-am auzit acum, la sfârșitul campionatului, să spuneți că aveți vreo vină pentru acest eșec usturător al lui Becali. E problemă de bărbăție, trebuie să fii croit altfel ca să îți iasă așa ceva pe gură. Vorba lui Becali, trebuie să fii nobil ca să recunoști acum titlul Viitorului, dar el nu e. Așa și cu dumneavoastră, nu sunteți nobil și vă înțeleg.

Domnule Reghecampf, sunteți principalul vinovat pentru ratarea titlului, chiar dacă o ascundeți sub preș sau sub cocoașa cămilei.

Drum bun în deșertul fotbalului.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi