Share

Pronostic pentru Calvin Hemery - Thiago Monteiro, Challenger Blois, 21.06.2017

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

20 Iun 2017 21:06 633 0
Logo Calvin Hemery
Logo Thiago Monteiro
Calvin Hemery
Thiago Monteiro
VS
11:00 21 Iunie 2017
Challenger Blois

Analiză și informații pentru Calvin Hemery v Thiago Monteiro

Într-o săptămână cu 7 turnee în calendarul ATP, două de 500 de puncte (Queen's şi Halle) şi 5 competiţii challenger, avem o mică întrecere în inima Franţei, în Blois, un oraş foarte mic (aprox. 50.000 de locuitori) situat pe malul Loirei. 
Astfel, Internationaux de Tennis de Blois dispune de premii totale de doar 43.000 de euro, însă locaţia ideală a atras nume destul de cunoscute din tenisul mondial. Astfel, aici s-au prezentat Damir Dzumhur, Thiago Monteiro şi Casper Ruud, majoritatea venind direct de la Lyon, unde săptămâna trecută a avut loc o altă întrecere asemănătoare. 
Suprafaţa este zgura, lucru care iarăşi a fost un factor decident, mai ales că suntem în plin sezon de iarbă. 

Thiago Monteiro este un brazilian de 23 de ani, locul 80 ATP, un sportiv foarte valoros, specialist pe zgură, însă ca toţi tenismenii veniţi din fosta colonie portugheză foarte inconstant. 
Monteiro are un sezon destul de bun, în special în America de Sud având sfert de finală la Buenos Aires, pierdut cu Berlocq, şi sfert de finală la Rio de Janeiro, pierzând cu Ruud. Şi în această perioadă a avut multe victorii bune, pe zgură, precum acea cu Robredo, Bellucci sau Elias. Însă evident, a oscilat mult şi acolo, pierzând de exemplu cu Lappentti la Quito. 
În Europa, nu s-a descurcat la fel de bine, deşi la Mastersul de la Roma are victorii cu Bellucci şi Hugues-Herbert, iar la Barcelona a trecut de Montana şi Rosol. 
Însă la Roland Garros a dezamăgit, pierzând cu Monfils fără drept de apel, după ce fusese la câteva mingi de eliminare în partida cu Alexandre Muller. 
Aici: 

- 7-5 6-3 cu Andreozzi, câştigând 82% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 5 şanse de break (4 salvate) 

Meci extrem de solid din partea brazilianului. 

Calvin Hemery este un francez de 22 de ani, locul 241 ATP, însă un sportiv cu rezultate bune. Totuşi, aceste performanţe le-a relaizat la nivel de ITF, unde a întâlnit oponenţi mai modeşti. 
Astfel, pe zgură (el fiind deasemenea specialist pe această suprafaţă), are finală la ITF SUA F14, pierzând cu Mantilla, trofeul la ITF SUA F15, apoi în Nigeria, pe hard de această dată, având iarăşi o finală şi un titlu, jucând destul de bine. 
Recent, la Roland Garros, a pierdut 5-7 3-6 cu Gianessi, înfrângere mult mai clară decât o arată scorul, iar săptămâna trecută s-a chinuit cu Blancaneaux la Lyon, fiind apoi nevoit să se retragă în timpul meciului cu Mikhael Ymer, la 5-5 în decisiv. 
Aici: 

- 7-5 6-0 cu Maximo Gonzalez, câştigând 84% mingi cu primul serviciu, 38% cu cel secund, oferind 4 şanse de break (toate salvate) 

În singura întâlnire directă, anul trecut chiar aici la Blois, Monteiro s-a impus 7-5 6-3.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

LA ACEEAȘI AGENȚIE DE PARIURI

PARIEZI PE TENIS ȘI ÎNCASEZI PÂNĂ LA 40 DE RUNDE LA CASINO!

Pont recomandat Calvin Hemery VS Thiago Monteiro

Thiago Monteiro are mult mai multă experienţă la nivel înalt, şi pe zgură se descurcă foarte bine. Aici în primul tur a jucat foarte bine şi foarte constant, trecând de Andreozzi în două seturi. Hemery este un tenismen talentat, şi cu rezultate bune în 2017 însă la nivel de Futures. Săptămâna trecută s-a chinuit mult cu Mikael Ymer, însă aici a făcut un meci excelent cu Maximo Gonzalez, nepierzand set la rândul său. Consider totuşi că Monteiro are prima şansă, mai ales că anul trecut tot aici l-a învins 7-5 6-3 pe francez, iar pronosticul meu merge pe victoria brazilianului.

Pont pariuri: Thiago Monteiro castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

49

Castigate:

38

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0