Totul pentru calificare! Şumudică: "Pregătim meciul pe viaţă şi pe moarte"

Marius Șumudică a surprins din nou - n-a plecat odată cu echipa la Viena, dar va fi prezent pe bancă la meciul cu Austria Viena. Antrenorul campioanei României a uimit pe toată lumea cu motivul său. Tehnicianul spune că a ales să plece cu alt avion pentru a se simţi mai în siguranţă! Lufthansa e compania care i-a dus pe jucătorii Astrei la Viena, iar la întoarcere aceștia vor veni cu autocarul și se vor duce direct la Timișoara pentru meciul de duminică cu ACS Poli.

La Tarom, piloții mă ajută să trec mai ușor peste teama pe care o am de avion,

---a dezvăluit Șumudică la DigiSport

Şumudică a anunţat că la Viena va fi un meci "pe viaţă şi pe moarte".

Nu mă voi apăra. Vom juca ofensiv fiindcă dacă nu dai gol nu poţi să rezişti în faţa celor de la Austria Viena. Noi pregătim meciul pe viaţă şi pe moarte. Este şansa acestor băieţi minunaţi fiindcă practic eu în momentul de faţă conduc o echipă şi un grup extraordinar, o familie.

Am încredere în băieţii mei că vor da totul pe teren şi ne vom păstra şansele de a ne juca ultima carte la jocul cu AS Roma de acasă. Dacă vom câştiga cred că în proporţie de 80-90 la sută suntem calificaţi în primăvară, ceea ce ar fi o performanţă extraordinară pentru băieţi şi pentru mine,

---a declarat antrenorul campioanei României

După o perioadă neagră, la Astra curge acum...lapte şi miere. Lovin a dezvăluit, la DolceSport, că mai mulţi dintre jucători au chiar salariile plătite în avans! Acum, vor aborda cu totul altfel meciul care i-ar putea trimite în primăvara europeană. 

Cred că suntem în creştere, în ultima lună am arătat din ce în ce mai bine. În ultimii ani, Astra a avut rezultate bune în deplasare. Poate că adversarul ne ia puţin de sus şi reuşim să-i surprindem. Pentru mine ar fi mai importantă primăvara europeană decât play-off-ul în campionat.

Câţiva dintre noi sunt cu banii în avans cu câteva săptămâni. Am ajutat clubul când am acceptat să amânăm primirea banilor şi acum când vin banii intră direct în conturile noastre. Cred că unul dintre motivele pentru care suntem în creştere este şi acesta, s-a lămurit situaţia cu restanţele,

---a spus Lovin

Cei de la Prosport au făcut calculele în ceea ce priveşte şansele de calificare ale Astrei în primăvara europeană. Campioana României are şansa să treacă pe locul 2 în grupă în cazul unei victorii pe terenul Austriei Viena, caz în care va deveni favorită la calificare, după AS Roma. Dacă va pierde, Astra va fi eliminată, matematic. În acest caz, Austria Viena ar ajunge la 8 puncte, cu patru mai multe decât echipa lui Şumudică. În cazul unui rezultat de egalitate la Viena, Astra ar ajunge la 5 puncte şi ar păstra şanse de calificare, dar va fi obligată să câştige cu AS Roma. În plus, va trebui să aştepte o mână de ajutor din partea Viktoriei Plzen, care va întâlni Austria Viena pe teren propriu în ultima etapă.

Situaţia în grupă se poate complica serios în cazul în care Viktoria Plzen va reuşi să câştige pe terenul Romei, caz în care italienii vor veni în România să câştige meciul cu Astra.

 

Clasament Grupa E, Europa League: 

1. AS Roma 8p (12-6) 

2. Austria Viena 5p (8-9)

3. Astra 4p (5-9)

4. Viktoria Plzen 3p (3-4) 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi