Calificare! Astra, în primăvara din Europa League! Plzen a bătut Austria Viena

Ajutată şi de scorul de la Plzen, unde cehii au revenit incredibil de la 0-2 în 10 oameni, Astra a pus mâna pe biletul pentru "şaisprezecimile" Europa League! La Bucureşti, Spalletti l-a trimis în teren şi pe starul Totti şi italienii s-au ţinut tare. Alibec a reuşit totuşi să înscrie după pauză, dar reuşita viitorului atacant al Stelei a fost anulată pentru un fault în atac. În ultimele 20 de minute, Şumudică a mizat totul pe cartea atacului. În minutul 71, l-a scos pe Fabricio şi l-a introdus pe Florea, dar tot degeaba. Italienii au păstrat tabela intactă şi meciul s-a terminat 0-0. Suficient pentru ca Astra să meargă mai departe în Europa pentru prima dată în istoria clubului! Şi o înfrângere o califica pe campioana României mai departe, cu condiţia ca Plzen să câştige meciul cu Austria Viena. Ceea ce s-a şi întâmplat!

Austriecii au început tare în Cehia şi au făcut 2-0 în 40 de minute. Cehii au revenit însă incredibil şi au întors soarta meciului în doar 10 jucători. Fără Hejda încă din minutul 18, Viktoria Plzen a revenit în meci până la pauză, cu golul lui Horava. Cehii s-au dezlănţuit după pauză, când au mai înscris de două ori! Duris, cu o dublă, a adus fericirea la Bucureşti!

Astra s-a calificat de pe locul 2 în Gupa E, dar campioana va avea mari probleme în primăvara europeană dacă nu va umple golurile lăsate de ultimele plecări, ale lui Alibec şi Şumudică. Antrenorul campioanei a anunţat chiar înaintea returului cu AS Roma că va pleca în Turcia, la Gaziantep. 

 

Clasament final Grupa E, Europa League: 

1. AS ROMA 12p (16-7)

2. ASTRA 8p (7-10)

3. Vikoria Plzen 6p (7-10)

4. Austria Viena 5p (11-14)

 

Astra - AS Roma 0-0 / Primii "11" pe teren:

 

Echipele de start: 

Astra: Lung Jr - Oros, Săpunaru, Fabricio- Al. Stan, Takayuki, Lovin, Teixeira, Nicoară - Budescu, Alibec. Rezerve: Gavrilaş - Ioniţă II, D. Florea, V. Gheorghe, Mansaly, D. Niculae, R. Moise.

AS Roma: Alisson - Peres, Vermaelen, Jesus, Seck - Strootman, Gerson- El Shaarawy, Iturbe, Emerson - Totti. Rezerve: Szczesny - Nainggolan, Dzeko, Marchizza, De Santis, Frattesi, Franchi.

 

Foto: Ştefan Constantin / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi