Calendarul Festiv Unibet promoţia zilei 01.12.2016: 5 rotiri gratuite

promotie-unibet-ziua-1.jpg

De astăzi şi până în ajunul Crăciunului vom avea parte la Unibet (deschide cont acum) de câte o promoţie. Vor fi promoţii atât pentru pariori, cât şi pentru jucătorii de poker sau pentru cei care vor să-şi încerce norocul la păcănele online.

Pentru ziua de 1 decembrie 2016 unibet.ro acordă tuturor clienţilor 5 rotiri gratuite. Pentru a le obţine urmează paşii:

  1. Intră acum în contul Unibet (dacă nu ai cont înregistrează-te pentru a te bucura de promoţiile din următoarele 23 de zile)
  2. Intră în secţiunea "Bonusuri" şi acceptă rotirile gratuite!
  3. Deschide slotul Merry Xmas unde vei găsi cele 5 rotiri gratuite.

Asta nu este tot!

Joacă până pe 2 decembrie la ora României 00:59 cu fonduri reale slotul Merry Xmas şi mâine la ora 17:00 vei primi alte rotiri gratuite! Primeşti 10 rotiri gratuite dacă joci 250 RON sau primeşti 25 de rotiri gratuite dacă rulezi 500 RON.

Rotirile vor fi creditate pe 2 decembrie la ora 17:00 şi sunt disponibile 7 zile. Suma câştigată de pe urma rotirilor gratuite va trebui rulată de 25 de ori în decurs de 30 de zile.

Dacă vrei să participi la această promoţie trebuie să dai click aici, apoi să dai click pe căsuţa corespunzătoare cifrei 1 şi să dai click pe butonul Optaţi în noua pagina deschisă.

Nu uita să verifici promoţia zilei şi vineri 2 decembrie! Accesează acum Calendarul Festiv Unibet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi