Calendarul Festiv Unibet 19.12.2015: Cote îmbunătăţite la meciurile din Liga 1

Astăzi 19 decembrie 2015 la Unibet.ro în cadrul Calendarului Festiv sunt oferite cote îmbunătăţite. Astfel dacă vrei să pariezi pe CSMS Iaşi şi Pandurii Târgu Jiu o poţi face la o cotă totală de 7, iar dacă doreşti să joci pe CS U Craiova şi Astra Giurgiu cota îmbunătăţită pentru această dublă este 9.50.

Accesează acum Calendarul Festiv Unibet!

image013.jpgOferta este valabilă până la începerea primului meci, în speţă până la 18. Miza maximă acceptată pentru fiecare pariu individual variază în funcţie de piaţă.Vei primi o notificare dacă miza pe care ai de gând s-o joci nu este acceptată.

Ţine cont că aceste duble îmbunătăţite le găseşti în secţiunea "Multiple îmbunătăţite". Această secţiune o găseşti pe pagina de pariuri unibet.ro la comenzile rapide. Dacă joci fiecare pronostic separat pe bilet nu vei mai beneficia de cotele îmbunătăţite.

Ca să-ţi demonstrez că aceste cote chiar sunt cele mai bune de pe piaţă voi face o comparaţie cu cotele obţinute dacă ai juca dublele similare la celelalte case de pariuri online care au drept temporar de operare în România.

 

Victorii CSMS Iaşi şi Pandurii Târgu Jiu

Victorii CS U Craiova şi Astra Giurgiu

După cum se poate observa dublele îmbunătăţite vă pot aduce câştiguri substanţial mărite. Dacă de exemplu vrei să mizezi pe gazdele celor două meciuri din Liga 1 20 RON la sportingbet.ro vei avea câştig 114,8 RON, pe când la unibet.co datorită ofertei câştigul ar fi, la o miză similară, de 140 RON!!! În cazul în care vrei să mizezi pe oaspeţi diferenţa este chiar mai considerabilă, la unibet.ro vei avea 190 RON câştig la 20 RON pariaţi, iar la sportingbet.ro câştigul ar fi de doar 145 RON.

Pariază acum pe dublele îmbunătăţite din Liga 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi