Calendarul Festiv Unibet 07.12.2016: cotă mărită pentru ca Ronaldo să marcheze oricând!

ronaldo-2.png

În această seară au loc ultimele 8 meciuri din cadrul grupelor Ligii Campionilor, iar fără îndoială atracția principală a zilei este confruntarea dintre Real Madrid și Borussia Dortmund. Cele două echipe se luptă pentru prima poziție în grupa F; oaspeții au 13 puncte, dar ”galacticii” îi pot depăși în clasament în cazul unui succes, aceștia aflându-se la două lungimi de undă în spate.

Cu această ocazie casa de pariuri online Unibet  (D.ONJN 1564/25.08.2016) oferă o cotă mărită pentru minim un gol marcat de Cristiano Ronaldo: 2.10. Dacă de exemplu pariezi 50RON pe această opțiune iar Ronaldo punctează oricând pe durata partidei, vei câștiga 105RON.

Starul Realului a înscris doar două goluri în actuala ediție de Champions League, dar unul din ele chiar în partida tur cu Dortmund, atunci când a deschis scorul în minutul 17. Respectiva partidă s-a încheiat 2:2.

Profită acum de pe urma acestei promoții oferite de Unibet!

Cote oferite de alte case de pariuri pe opțiunea Ronaldo marchează oricând:

Oferta prezentată în acest articol face parte din  seria de promoții ”Calendarul Festiv Unibet”. Zilnic pe întreaga durată a lunii decembrie agenția vine cu o promoție nouă. Detalii suplimentare găsești aici: https://pariurix.com/calendarul-festiv-unibet-06122016-cote-marite-pentru-liga-campionilor.html

 
Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!