Calendarul Festiv Unibet 06.12.2016: cote mărite pentru Liga Campionilor

cote-imbunatatite-unibet.png

Așa cum ai putut afla din acest articol, până în Ajunul Crăciunului Unibet (vezi site-ul agenției) vine zilnic cu câte o promoție atractivă la pariuri sportive, jocuri de cazino sau poker. Iar pentru că astăzi este zi de Champions League, este normal ca și oferta zilei să aibă legătură cu această competiție.

Promoție zilei de 6 decembrie 2016

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) oferă astăzi cote îmbunătățite pentru un pariu multiplu plasat pe victorii ale favoritelor Barcelona, Manchester City, Bayern München şi PSG. Cota oferită pentru această combinație este de 4.00.

Toate cele patru echipe pornesc favorite în meciurile în care sunt implicate, cotele pentru victorii fiind următoarele la Unibet:

  • Barcelona - B. Monchengladbach -> Victorie Barcelona @ 1.40
  • Manchester City - Celtic -> Victorie City @ 1.35
  • Bayern München - Atl. Madrid -> Victorie Bayern München @ 1.65
  • Paris SG - Ludogorets  -> Victorie PSG @ 1.17


Profită acum de pe urma acestei promoții UnibetCe cote oferă alte agenții pentru această combinație? 

Să vedem și care ar fi cotele oferite de casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com pe această combinație de 4 pariuri:

 

Alte promoții Unibet pentru astăzi

Dacă nu ai deja un cont la Unibet, atunci trebuie să știi că dacă te înregistrezi acum beneficiezi de un pariu fără risc de 100% în limita a 250RON! Deschide un cont acum!

Tot astăzi poți profita și de pe urma promoției ”Asigurarea 90+”. Palsează un pariu single pre-meci de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator sau Ultimul marcator pe orice meci din Liga Campionilor, iar dacă pariul este pierzător vei primi înapoi suma pariată cu condiția să se marcheze un gol după minutul 90. Pariul trebuie să aibă o miză cuprinsă între 25RON și 200RON pentru a fi eligibil. Detalii suplimentare aici: https://pariurix.com/asigurarea-unibet-90-se-intoarce.html


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi