Calendarul Festiv Unibet 03.12.2015: 25 lei GRATIS la bingo!

UDPATE: Din cauza unor probleme tehnice la platforma de bingo oferta a fost anulată! Aveţi în schimb 50% din primul pariu live plasat pe meciul Dinamo - CSMS Iaşi fără riscuri. Plasaţi un pariu live şi dacă-l pierdeţi vi se va restitui jumătate din miză, în limita a 25 RON!

După rotiri gratuite la casino şi un pariu fără risc, astăzi 3 decembrie 2015 a venit rândul jucătorilor de bingo (şi nu numai) să se bucure de Calendarul Festiv de la Unibet.ro.

Accesează acum Calendarul Festiv Unibet!

image013.jpg

Promoţia zilei de 3 decembrie 2015

Toţi utilizatorii unibet.ro primesc un voucher de 25 RON pentru a-l utiliza la biingo. Tichetul este valabil doar astăzi, 3 decembrie 2015, până la ora 23:59. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă bucura de tichetul GRATUIT de 25 RON este să intraţi pe unibet.ro, pagina promoţiei "Calendarul Festiv", să daţi click pe data de 3 din calendar şi să optaţi pentru promoţie.

unibet-3-decembrie.JPG

Termeni şi condiţii

  • voucher-ul poate fi utilizat doar pentru biletele de bingo, nefiind valabil şi pentru mini-jocuri
  • voucher-ul va fi utilizat automat, înaintea fondurilor cash
  • voucher-ul trebuie rulat de 3 ori, iar după îndeplinirea condiţiilor de rulaj fondurile existente pe voucher vor fi transformate în fonduri reale
  • tichetul expiră în 7 zile dacă nu este utilizat sau în 7 zile de la data a care a fost ultima dată utilizat

Pariorilor le reamintesc că doar înregistrându-se acum la Unibet.ro prin link-urile şi bannerele de pe PariuriX.com beneficiază de un prim pariu integral fără nici un risc de până la 150 RON, oferta standard a casei de pariuri fiind de 50% până la 150 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi